({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Välkomstmiddag i Eriksbergshallen

På tisdagskvällen den 17 september begav sig ATWS-delegaterna tillsammans med andra inbjudna gäster till Eriksbergshallen för att vara med om kongressens stora välkomstmiddag. Här välkomnades delegaterna till Västsverige med en middag baserad enbart på västsvenska råvaror. Till detta bjöds ett späckat underhållningsprogram.

Totalt deltog hela 850 personer under middagen. Förutom ATWS-delegaterna deltog också Turistrådets personal och styrelse samt representanter från Västra Götalandsregionen, Göteborgs stad och flera andra aktörer från regionen och Sverige. Gästerna tog båten från Lilla Bommens hamn över till Eriksberg och fick se staden från vattnet på den 20 minuter långa turen. 

 Turistrådets VD Fredrik Lindén invigningstalade om betydelsen av ATWS för Västsverige som destination. På talarlistan stod också regionfullmäktiges 1:e vice ordförande Per Tenggren, som berättade om vad som utmärker Västsverige, samt Göteborgs borgmästare Anneli Rhedin, som lärde middagsdeltagarna mer om den hållbara evenemangsstaden Göteborg.

Konferencier för aftonen var Frida Zetterström, som med säker hand presenterade musikunderhållning i form av violinist-systrarna Dante's sisters, som bjöd på svenska hits på ett helt nytt sätt med både stråk- och moderna arrangemang. För övrig sångunderhållning stod Lollo Gardtman och Per Laang. Eventproducent för denna mycket lyckade kväll var Fusion Experience.