Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Fotograf: Roger Borgelid

Så bearbetas det internationella reseledet

Turistrådet Västsverige bearbetar det internationella reseledet framför allt på närmarknaderna Tyskland, Österrike, Schweiz och Storbritannien. Vissa insatser gör även i USA och Kina. Genom denna bearbetning av researrangörerna skapas bland annat möjligheten att nå ut till målgruppen via reseledets egna kanaler. Researrangörer är också en viktig kanal för att få ökad kunskap om målgruppens boknings- och resebeteende.

Kontakten med researrangörerna sker regelbundet under året. Urvalet görs genom att matcha marknadens efterfrågan, researrangörens profil och målgrupp samt Västsveriges utbud. Turistrådet Västsverige deltar varje år på ett antal branschmässor, konferenser och workshops för internationella researrangörer.

Är du företagare inom besöksnäringen och vill lära dig mer om hur Turistrådet Västsverige bearbetar utlandsmarknaderna och hur du kan vara en del av det? Kontakta i så fall Therese Karlsson, som är ansvarig för kontakten med det internationella reseledet på Turistrådet Västsverige. 

Turistrådet Västsverige planerar att delta i nedanstående aktiviteter riktade mot det utländska reseledet 2019.

Här kan an du ladda ner en PDF-fil som samlar några av alla de nya reseprogram som kommit in som en följd av Turistrådets bearbetning gentemot det internationella reseledet under 2018. 

Workshops

Swedish Workshop: 6-7 maj i Hamburg, Tyskland
Swedish Workshop: 20-21 maj i London, UK (Representerade utav Göteborg & Co)
Swedish Workshop: 4-5 nov i London, UK

 Fackmässor

ITB (Internationale Tourismus-Börse Berlin): 6-10 mars i Berlin, Tyskland

 Visningsresor

Varje år genomför Turistrådet Västsverige visningsresor för utländska researrangörer där utbud visas upp från regionen. Dessa resor görs vanligtvis i samarbete med Göteborg & Co samt aktörer i regionen. Inriktning under 2019 kommer fortsätta med fokus på natur, kultur och mat. Datum är ej ännu fastställda. Kontakta Turistrådet Västsverige för mer information och ditt intresse i att delta.