({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Fotograf: Roger Borgelid

Så bearbetas det utländska sälj- och reseledet

Turistrådet Västsverige bearbetar sälj- och reseledet på fyra utländska marknader: Tyskland, Storbritannien, USA och Kina. Genom denna bearbetning av researrangörerna skapas bland annat möjligheten att nå ut till målgruppen via reseledets egna kanaler. Researrangörer är också en viktig kanal för att få ökad kunskap om målgruppens boknings- och resebeteende.

Kontakten med researrangörerna sker regelbundet under året. Urvalet görs genom att matcha marknadens efterfrågan, researrangörens profil och målgrupp samt Västsveriges utbud. Turistrådet Västsverige deltar varje år på ett antal branschmässor, konferenser och workshops för internationella researrangörer.

Är du företagare inom besöksnäringen och vill lära dig mer om hur Turistrådet Västsverige bearbetar de fyra utländska marknaderna och hur du kan vara en del av det? Klicka här för att ladda ner en presentation i PDF-format. Önskar du att få presentationen ovan som PowerPoint-fil - kontakta Therese Karlsson, som är ansvarig för kontakten med det internationella sälj- och reseledet på Turistrådet Västsverige. 

Turistrådet Västsverige planerar att delta i nedanstående aktiviteter riktade mot det utländska sälj- och reseledet 2017.


Workshops

Incoming-workshop: 4 april i Köpenhamn, Danmark
Swedish Workshop: 8-9 maj i London, Storbritannien
Swedish Workshop: 15-16 maj i Hamburg, Tyskland
Scandinavian Workshop I samband med USTOA-konferensen: 28 nov-2 dec i Florida, USA
Scandinavian Workshop: 26 nov-1 dec i Shanghai, Guangzhou och Beijing, Kina 

Fackmässor

ITB: 8-12 mars i Berlin, Tyskland
World Travel Market: 6-8 november i London, Storbritannien

Roadshows

Under året genomför Visit Sweden roadshows i USA där de tillsammans med besöksnäringen möter reseoperatörer och reseagenter i form av riktade presentationer hos dem. Turistrådet Västsverige kommer att vara med vid två stycken roadshows, en i april och en i nov/dec. 

Visningsresor

Varje år genomför Turistrådet Västsverige visningsresor för utländska researrangörer där utbud visas upp från regionen. Dessa resor görs vanligtvis i samarbete med Göteborg & Co samt aktörer i regionen. Inriktning under 2017 kommer fortsätta med fokus på natur, kultur och mat. Datum är ej ännu fastställda. Kontakta Turistrådet Västsverige för mer information och ditt intresse i att delta.

 

Destination