({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Gullspångs vandrarhem

Gullspångs vandrarhem

Övernattar du på Gullspångs vandrarhem har du gångavstånd till ortens centrum. Det ligger dessutom intill grönområdet Göta Holme med den vackra Gullspångsälven som bjuder in till trevliga kvällspromenader, kanske med din fyrbenta vän?

Vandrarhemmet har våningssängar fördelade över 6 rum. Det finns rum med 2, 4 eller 6 sovplatser. Dusch och toalett delar du med andra gäster och du har även tillgång till ett gemensamt kök och tvättmaskin. Ägarna Tom och Pakamon hjälper dig gärna så att du får det bekvämt. Så kan du boka till en barnsäng eller frukost och även din fyrbenta kompis är välkommen i några av rummen. 

Vandrarhemmet ligger vid leden Skagern runt samt den nationella cykelleden - Vänerleden och din cykel kan du få inlåst inomhus. 

Centralt läge som kan bli din reseanledning

Vandrarhemmet ligger centralt längs väg 26 mellan Mariestad och Kristinehamn och är en utmärkt utgångspunkt för olika utflykter vid till exempel Göta kanal och Vänern, med bil eller cykel. Kanske du föredrar en charmig gnisslande rälsfjärd på en dressin genom vackert landskap där allmän väg saknas? I Skagersvik kan du spela golf i en unik herrgårdsmiljö och i Södra Råda besöka en imponerande rekonstruktion av en medeltid träkyrka.

Gullspångsälven som är känd för sin unika Gullspångs lax rinner ut i Vänern vid mysiga Pipans hamn där Västra Götalands och Värmlands länsgränser mötts i Åråsviken. Ett speciellt och vackert område där fåglar trivs mycket väl och som du kan uppleva på markerade vandringsleder i flera naturreservater runtomkring.

Det centrala läget mellan Göteborg och Stockholm gör vandrarhemmet dessutom lämpligt för en släkt- eller kompisträff. Har du ett tillfälligt jobb i närheten går det också bra att övernatta här en längre tid.  

Nära till mycket i Gullspång 

I Gullspångs centrum hittar du affärer, restaurang och ett systembolag. På sommarhalvåret har du nära till dressinstationen. Kanske finns det en bra film som visas på bio, kör du ett pass på utegymmet eller tar du hellre en promenad till Gullspångs laxtrappa? Allt detta finns på gångavstånd.

Gullspångs laxtrappa är en del av Gullspångsälvens naturreservat. Flera myndigheter arbetar här för att bevara den unika Gullspångslaxen. På hösten kanske du ser en Gullspångs lax eller öring som båda leker uppströms vid kraftdamnen. 

Kontaktinformation och bokning

Du bokar ditt rum på booking.com och på denna sida kan du även komma i kontakt med ägarna genom att klicka på knappen 'Ställ en fråga'.