({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: Niclas Vestefjell

Paddla i Lerum

Som största kanotcentret i Göteborgsområdet välkomnar Lerums kommun dig till några av Västsveriges finaste paddelvatten, ett sjösystem som består av åtta olika sjöar.

Paddla kanot i Lerum

Upplev tjusningen av att njuta av naturen från en kanot. Tänk dig känslan av att klyva en spegelblank yta eller forcera skummande vågor och när kvällen kommer somna till ljudet av vågornas brus och vakna till en ny dag med paddling och liv i det fria. I Tollered finns ett av Sveriges populäraste sjösystem med inte...

 

Hyr din kanot hos Sjölyckan

När du hyr kanoter av Sjölyckan hjälper de er att planera en lagom lång tur på den vackra Sävelången eller någon av de andra närliggande sjöarna. De hyr ut LG Linders svensktillverkade aluminiumkanadensare. En osänkbar kanot med en vikt på endast 38 kg. Den är även godkänd av Sjöfartsverket med lastkapacitet på 400 kg.

 

Paddla med Friluftsfrämjandet

I friluftsfrämjandet Lerum kan du ta del av bra paddelvatten, tältplatser, säker paddling. Vi erbjuder turer och kurser för dig som är ny, för dig som söker mer utmanande paddling. Vi gillar havet och tar oss oftast utanför kommunens gränser för att paddla. Ibland även de fina sjöar och åar som finns i Lerums kommun.

 

Lär dig paddla rätt med Naturtid.

Certifierade kanotinstruktörer lär dig tekniska basfärdigheter och grundläggande kunskaper om paddelteknik, säkerhet och miljö. Du väljer själv om du vill paddla solo eller i par. Kurserna arrangeras av Naturtid i samarbete med Sjölyckan.

 

Allemansrätten för paddling

Allemansrätten ger unika möjligheter för oss att vara ute och njuta i naturen. Den bygger på grundregeln Inte störa - Inte förstöra. Naturvårdsverket har gjort en broschyr om allemansrätten för paddling.

 

Upptäck mer av Lerum