({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Lerum /
  • Laga mat ute Lerum
Aktiviteter hos Pevon Ecoturism

Fotograf: Jonas Ingman

Laga mat ute med guide i Lerum

Upptäck naturen i Lerum och boka en guidad vandring med matlagning över öppen eld. Välj mellan paketupplevelser med spännande övernattning i naturen eller ett dagbesök med matlagning i fokus. Arrangörerna ser till att maten är hållbar, har lokal anknytning och anpassad utefter preferenser.

 

Pevon Ecoturism

Möt naturguiderna Peter och Yvonne för en hållbar upplevelse i skog och mark. Välj mellan gröna paketupplevelser med unikt boendealternativ i häftiga trädtält, wildlife campinghäng i Tipikåtan, guidade vandringar eller aktiv matlagning över öppen eld. Här är utbudet brett och anpassat för att njuta tillsammans med kollegorna, vännerna eller familjen på familjeäventyr.

Läs mer och boka

 

Vide Natur

Upptäck friluftslivet tillsammans med Torbjörn på Vide Natur. Här står Skogsrummet redo för en upplevelse med övernattning i inredda tält, vandring på stigar och leder samt bad och fiske i de kringliggande sjöarna. Här kan du boka och gå en eldkurs, delta på evenemang med föreningslivet eller bara hyra ett tält. 

Läs mer och boka

 

Pathfinder Travels

Möt Nicke på Pathfinder Travels vars passion för resande och aktivitet i bergen skapar upplevelser för den naturintresserade. På hemmaplan med utgångspunkt från kontoret i Floda, i direkt anslutning till Säveåns naturreservat och Gotaleden, kan ni vandra, laga mat över öppen eld, cykla, klättra och mycket mer. Passar bra för privata grupper eller konferensbesökare som söker aktiva konferenser.

Läs mer och boka

Fotograf: Jonas Ingman

 

The tannery club

Vill du gå en guidad tur på Gotaleden och lära mer om platserna? Vandra tillsammans med Hans Svensson som är grundare till Gotaleden och delägare av aktivitetscentret The tannery club i Floda. Hans eller hans delägarkollega Nicke, som också driver Pathfinder Travels, guidar längs leden, berättar om konceptet, lagar mat eller anordnar fikastopp för de som önskar. Gotaleden är utnämnt av The New York Times 2020, bland de bästa och mest hållbara platserna i världen.

Läs mer och boka

 

Meet the locals 

Träffa en lokalinvånare som delar ditt intresse av natur och matlagning utomhus. Meet the locals är ett regionalt initativ där just delandet och lokalkunskap står i centrum för upplevelsen. I Lerums kommun finns flera värdar att möta upp för en dagsutflykt för dig som besökare. 

Läs mer och boka

Fotograf: Emma Ekstrand