({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Perennfesten

Evenemang och aktiviteter

Växtrummen är scener i sig, under året händer olika typer av aktiviteter i och omkring trädgårdarna. Här uppdaterar vi med vad som planeras så du kan teckna upp kalendern i tid. I evenemangskalendern på visitlerum.se finns alla evenemang.

Boka egen guidning för grupper

Guideturer för grupper kan skräddarsys i tid och innehåll efter era önskemål. Den kan göras genom samtliga tio växtrumsplatser eller bara just de platser ni är särskilt nyfikna på.

 

Sommarturer i växtrummen

Under sommarmånaderna har vi kostnadsfria guideturer, föredrag och aktiviteter för dig som vill göra något trevligt tillsammans med andra. Vill du gå hela promenaden och se alla platserna själv är promenaden 3,6 kilometer lång.

 

Temakvällar och föredrag

Växtrums olika temakvällar och föredrag är populära. I höstas kom till exempel Eva Robild, producent för Trädgårdstider på SVT, och berättade om konsten att beskära träd och buskar.

 

Perennfesten

Perennfesten är en inspirerande trädgårdsdag med mängder av lokala och västsvenska odlare. Här kan du handla växter och hantverk, lyssna på föredrag, njuta av musik, eller ta en god lunch eller fika på Aludden park och restaurang. Evenemanget är kostnadsfritt och pågår vanligtvis i september.

 

Träffa Växtrum på turné, exempelvis på Malmö Garden Show

Under året syns Växtrum inte bara i Lerum utan på andra ställen. Det är roligt att träffa entusiaster och nyfikna i fler gröna rum. Bäst uppdateringar om var Växtrum poppar upp finns i social media.

 

Evenemangskalendern

Hitta tips på säsongens spännande aktiviteter och populära evenemang i evenemangskalendern. Ett engagerat förenings- och näringsliv fyller löpande på evenemangskalendern. Smått och stort - kulturupplevelser, torgdagar och workshops. Och förstås trädgårdsrelaterade aktiviteter och event i växtrummen.

 

Läs också om