({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Lerum /
  • Växtrum i Lerum
  • Växtrum i Lerum

Just nu

Guidningar, evenemang och aktiviteter

Det händer mycket i och kring växtrummen, planera in att besöka något av evenemangen eller boka en guidad visning för dig eller ett större sällskap.

Upplev något i eller nära växtrummen

Inspiration från Giardino Segreto

Följ med på en digital visning

Låt oss visa dig en försmak av växtrummen, gå med på en digital visning i vart och ett av dem. Alla säsonger är fina på sina sätt - upplev gärna växtrummen flera gånger på ett år.

Sjön Aspen och Säveåns dalgång

Utmed sjön Aspen, en gång en havsvik, byggde många förmögna Göteborgare sina sommarvillor i mitten av 1800-talet. Idag lockar vattendragen vid sjön Aspen och naturreservatet längs Säveån till härliga utomhusaktiviteter.

Hur ser din Earth Square Meter ut?

Surra och blomstra för våra pollinerare och för biologisk mångfald. Som att få plats din egen Earth Square Meter eller bygga ditt insektshotell!

Extramaterial

Filmer, musik och intervjuer

Här har vi samlat intervjuer med föreläsare, partners, designers och deltagare som gjorts genom åren. Det är en fin gemenskap och många arbetstimmar tillsammans har fångats på film. Och har du lyssnat på Växtrumslåtarna?

Hållbarhetsklivet

Fyra grundläggande principer som är styrande för de vägval vi gör inom utveckling och marknadsföring av hållbar besöksnäringen i hela Västsverige.