({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Aktivitet hos Strandflickorna i Lysekil

Fotograf: Amplifyphoto/ Markus Holm

Barer och pubar i Mariestad

Ett glas i goda vänners lag, en drink efter jobbet eller en helkväll med gänget? I Mariestad finns uteställen för alla tillfällen. Här har vi samlat 6 tips på barer och pubar.

För dig som vill ut på en barrunda kan vi locka med en kall öl från ett av de lokala mikrobryggerierna eller varför inte din favoritdrink med utsikt över Vänern? Självklart serveras ölet vi är mest kända för men också IPA, cocktails, vin och alkoholfritt allt i en avslappnad bar eller en livlig pub - du väljer. 

LEVIN & CO ligger mitt på gågatan i centrala Mariestad. Här är du alltid välkommen och kan ta en aw med kollegorna, en bit mat eller kanske en fika. Här finns också shuffleboard och nu och då musikunderhållning. Allt i mysig miljö och med en blandad målgrupp. 

SAND finns på Kungsgatan som är något av stans restauranggata. I den gamla telegrafens pampiga lokaler välkomnas du till en mysig restaurang och nattklubb. Välj bland libanesisk, amerikanskt och skandinaviskt, grillat och små tapas från världens alla hörn. Här finns också ett shuffleboard om du vill utmana någon på en match. 

LION BAR ligger i hörnet Österlånggatan/Komministergatan. Här serveras god mat till bra priser och det finns även ett brett utbud av drycker att välja mellan. Baren och restaurangen erbjuder en blandad meny med både svenska och internationella inslag. 

BRYGGERIET  i Mariestad på Esplanaden, brygger lokal öl med stort engagemang. Besök bryggeriets Tap Room, en helg i månaden, och smaka de egna ölsorterna. Här anordnas även provningar, både öppna och för bokade sällskap.

 

 

Du kan självklart slinka in på de flesta restaurangerna bara för något gott att dricka!


Alla restauranger