({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Mariestad /
  • Hundvänliga restauranger och caféer
Hund i Västsverige

Fotograf: Marcus Helmer Gustafsson

Med hunden

Vill du ta med dig hunden på restaurang eller café? Här listar vi alla mat- och fikaställen där du och din pälskling är välkommen.

Restauranger

Hundar välkomna både ute och inne

SILL & DYNAMIT - Ligger i gästhamnen i Mariestads centrum. Här äter du en vällagad måltid och kan avnjuta egenproducerad öl med utsikt över Vänern. Hundar är varmt välkomna både inne i restaurangen och på den generösa uteserveringen. 

NORRQVARN HOTELL & KONFERENS - När vädret tillåter sitter du direkt på bryggan vid Göta kanal och äter. Är du hellre inomhus får vovven gärna följa med till den mysiga loungeavdelningen en trappa upp där ni kan njuta av miljön och den goda maten.  

LEVIN & CO - Mitt i centrum, på gågatan kan du ta en fika, en bit mat eller kanske ett glas i goda vänners lag. Här är hundar välkomna inne, men är de för stora får de stanna på uteserveringen. 

SAND - I pampiga gamla lokaler på Kungsgatan finns något för alla smaker. Välj mellan libanesiskt, grillat och små tapas från världens alla hörn. På Sand är hundar tillåtna både inne och på uteserveringen. 

BRÖDERNAS - Brödernas är en restaurangkedja med högkvalitativa hamburgare på menyn. Du hittar den i köpcentret Knallen vid Nya Torget. Hundar är välkomna in och under sommaren även till uteserveringen.

LAXHALL HAMNKROG
Längst ut på Torsö i Vänerskärgården ligger Laxhall som förutom restaurang även erbjuder relax- och konferensavdelning och fina uthyrningsstugor. Uteserveringen är på bryggan med utsikt över Brommösund. Öppet dagligen under sommaren och helger på för- och efterssäsong. Övriga året är det öppet under en del helger med särskilda teman. Hunden får följa med både in och på uteserveringen. 

BOJEN
I Mariestads hamn, precis vid kajkanten kan du njuta god mat i trevlig miljö med utsikt över Vänern. Bojen har en stor härlig takterass och hunden är välkommen både där och inne i restaurangen.

DINNERS 
Här serveras dagens lunch, à la carte, enklare rätter, fika och glass från Kling Glassbar. 
Strax utanför centrum vid den södra infarten till Mariestad. Hundar är välkomna, både inne och på uteserveringen. 

HEDA KÖK & SKAFFERI
På Hedas kan du äta klassisk svensk husmanskost till lunch på vardagar. Det finns en välfylld salladsbuffé, ofta soppa och även dessert. Hundar är välkomna både inne och ute, men lokalen är liten och restaurangen vill gärna att man hör av sig innan besöket. 

X-BAREN 
Nära centrum finns X-Baren där du kan äta vällagad husmanskost till lunch, men här finns också frukost och fika och ett stort utbud av catering. Hundar är välkomna såväl inne som på uteserveringen som gränsar till ett parkområde. 

LION BAR
Mitt i centrum finns Lion Bar. Här serveras god mat till bra priser och det finns ett brett utbud av drycker att välja mellan. Baren och restaurangen erbjuder en blandad meny med både svenska och internationella inslag. Hundar är välkomna i restaurangen och på uteserveringen.

Hundar välkomna endast på uteserveringen

Caféer

Hundar välkomna både ute och inne 

BRÖDBODEN 
På gågatan i centrala Mariestad finns Brödboden med eget bageri där det bakas både bröd, bullar, kakor och tårtor. Här är du och din hund välkommen både inne och på uteserveringen på Magnoliatorget under magnolian och körsbärsträden. 

ESPRESSO HOUSE
Strax utanför Mariestad, längs E20 finns Espresso House i samma byggnad som Rasta Mariestad Rattugglan. Hundar är välkomna både inne och ute. Vid allergi eller andra besvär hos gäster eller personal kan baristorna be gäster med hundar att lämna lokalen.

Hundar välkomna endast på uteserveringen