({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: Amplifyphoto/ Markus Holm

Barer och pubar i Mariestad

Ett glas i goda vänners lag, en drink efter jobbet eller en helkväll med gänget? I Mariestad finns uteställen för alla tillfällen. Här har vi samlat 6 tips på barer och pubar.

För dig som vill ut på en barrunda kan vi locka med en kall öl från ett av de lokala mikrobryggerierna eller varför inte din favoritdrink med utsikt över Vänern? Självklart serveras ölet vi är mest kända för men också IPA, cocktails, vin och alkoholfritt allt i en avslappnad bar eller en livlig pub - du väljer. 

LEVIN & CO ligger mitt på gågatan i centrala Mariestad. Här är du alltid välkommen och kan ta en aw med kollegorna, en bit mat eller kanske en fika. Här finns också shuffleboard och nu och då musikunderhållning. Allt i mysig miljö och med en blandad målgrupp. 

PIPES OF SCOTLAND är puben som ligger i Stadshotellet, precis vid stadens nya torg. Här njuter du av ett brett sortiment av öl och whisky samt god och vällagad mat. Välj mellan en enklare pubmeny med burgare, fish and chips och plockmat eller en för säsongen utvald meny.

BUFFALO restaurang och pub med brett sortiment av mat och dryck. Miljön är avslappnad och påminner om stilen på ett amerikanskt steak house. Här serveras dagens lunch på vardagarna.

SAND finns på Kungsgatan som är något av stans restauranggata. I den gamla telegrafens pampiga lokaler välkomnas du till en mysig restaurang och nattklubb. Välj bland libanesisk, amerikanskt och skandinaviskt, grillat och små tapas från världens alla hörn. Här finns också ett shuffleboard om du vill utmana någon på en match. 

HJORTENS KROG ligger mittemot resecentrum i centrala Mariestad. Genuin pubmiljö med liveuppträdanden på fredagar och lördagar. Skandinaviens största öl- och whiskysortiment med över 2000 sorters öl. Anordnar öl- och vinprovningar.

BRYGGERIET  i Mariestad på Esplanaden, brygger lokal öl med stort engagemang. Besök bryggeriets Tap Room, en helg i månaden, och smaka de egna ölsorterna. Här anordnas även provningar, både öppna och för bokade sällskap.

 

 

Du kan självklart slinka in på de flesta restaurangerna bara för något gott att dricka!


Alla restauranger