({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

så har turistrådet kommunicerat exepdition bohuslän under 2018

Sju av Bohusläns största besöksmål (Nordiska Akvarellmuseet i Skärhamn, Strandverket Konsthall på Marstrand, Kosterhavets nationalpark i Strömstad och Tanums kommun, Havets Hus i Lysekil, Bohusläns Museum i Uddevalla, Nordens Ark i Hunnebostrand och Vitlycke Museum i Tanumshede) samarbetar tillsammans med Turistrådet Västsverige i ett gemensamt kommunikationskoncept under namnet "Expedition Bohuslän". Tanken är att Expedition Bohuslän ska vara en spännande rundresa för alla, såväl ung som gammal, som gillar äventyr, kunskap och att lära sig nya saker.

En kommunikationsinsats gjordes i Stockholm i början av året, bland annat genom storbildsannonsering (första bilden nedan) och filmvisning (andra bilden) vid vältrafikerade tunnelbanestationer och vägar i och kring Stockholm. 

 

I början av mars aktiverades "Expedition Bohuslän - Maxa påsklovet", som vänder sig till barnfamiljer i södra Sverige (från Stockholm och söderut). Annonseringen sker bland annat genom helsidor i SJ:s magasin Kupé, Expressen, samt genom så kallade native-artiklar i Svenska Dagbladet. Dessa artiklar skrivs av Svenska Dagbladets egna redaktörer, och är producerade för att vara informativa och "icke-reklamiga". Tanken är att de ska uppfattas som just artiklar även om de klart och tydligt annonsmarkeras. Läs artiklarna här och här

Utöver detta så sker också digital annonsering via köpta sökord, banners samt i Turistrådet Västsveriges och besöksmålens egna sociala kanaler. Ett specialnyhetsbrev till cirka 3 000 personer (som vanligtvis prenumererar på Västsveriges destinationsnyhetsbrev) har också skickats ut, liksom pushnotiser med erbjudanden i Västsverige-appen.

All trafik leder in till kampanjwebbplatsen, som du kan titta på genom att klicka här