Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

  • Expedition Bohuslän

    Expedition Bohuslän

Maxa höstlovet!

Dags att planera höstlovet! Ta med barnen på en utflykt till Bohuslän och se sprakande eldshower, klappa sjöstjärnor, frossa i våfflor och mycket mer.

Höstens familjepaket

Här hittar du paket med mysiga boenden, god mat och roliga aktiviteter för hela familjen. Spökvandring, tillverkning av pumpalyktor, musikquiz och familjespa är...

Havets Hus

LYSEKIL. Upplev en värld i blått, grönt och turkos. Om du vill känna på livet under ytan är Havets Hus rätt plats att vara på. Här träffar  du Västerhavets mest fascinerande arter – från småfläckig rödhaj till knorrande knot. 

Nordens Ark

HUNNEBOSTRAND. Nordens Ark är en zoologisk park med utrotningshotade djurarter från hela världen. Här kan du bekanta dig med amurtiger, snöleopard och varg. Men här finns också klappvänliga djur som gutefår och  gotlandskanin.

Nordiska Akvarellmuseet

SKÄRHAMN. På Nordiska Akvarellmuseet är all konst baserad på vatten, pigment och papper. Här kan du se utställningar från hela världen, lyssna på intressanta föredrag och njuta av konserter.

Vitlycke museum

TANUMSHEDE. Ett besök på Vitlycke museum är att resa 3000 år  tillbaka i tiden. Genom levande utställningar får du en inblick i vardagen på bronsåldern. Här finns även tusentals hällristningar som finns med på Unescos världsarvslista.

Kosterhavets nationalpark

STRÖMSTAD. I Kosterhavets nationalpark finns 12 000 arter, hälften under ytan och hälften på land. Att paddla, vandra, fågelskåda och fiska är några aktiviteter som du kan göra.

Bohusläns museum

UDDEVALLA. Bohusläns museum erbjuder en resa genom tid och rum med sina olika utställningar och program med allt från föreläsningar, musikaftnar och temadagar där Bohuslän står i fokus. Fri entré och öppet 362 dagar om året.

Gör dig redo för äventyr!

Varje lyckad resa börjar med lite planering och organisering. Här laddar du ned vår broschyr med karta.

Expedition Bohuslän

Filmen - Expedition Bohuslän

Kolla in den animerade filmen för Expedition Bohuslän. Här hittar du alla de sex äventyren i Bohuslän.

Res med barn i Bohuslän

Annika Myhre med sin blogg RESFREDAG tipsar om tio besöksvärda stopp i Bohuslän som passar hela familjen.

Lagunen Camping och Stugby

Camping i Bohuslän

Här hittar du topplistor över de bästa campingarna, information om campinglivet och massor med inspirerande semestertips.