({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Båtluffa i Bohuslän

Bohuslän har blivit internationellt uppmärksammad för sin hänförande skärgård, med saltstänkta öar och gemytliga fiskesamhällen. Det har länge funnits aktörer som kör reguljära båtlinjer här, och Turistrådet har genom samverkan med de lokala aktörerna tagit fram konceptet Båtluffa. Det övergripande syftet är att underlätta för besökare att upptäcka Bohuslän med reguljär båttrafik.

Information och inspiration har samlats på en gemensam webbsida med linjekartor över de turer som finns längs kusten. Här finns även förslag på tematiserade turer såsom båtluffa med cykel, romantisk båtluff och båtluff för hela familjen.

Målet med konceptet är att öka kännedomen om att man kan båtluffa i Bohuslän året runt på ett enkelt och prisvärt sätt, samt visa på att man genom att båtluffa kommer till unika platser och aktiviteter i Bohuslän.

Kommunikation görs via Adwords- och displayannonsering och via Turistrådets, rederiernas, boendeanläggningars och turistorganisationernas sociala kanaler. Filmannonsering görs via TV4 Play, aftonbladet.se och Svd.se. Utöver detta syns även annonser i printupplagan av GP:s Två Dagar samt på storbildstavlor under utvalda veckor.

Kampanjwebbplatsen finns här