({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Käringön en ö i Södra Bohuslän

    Båtupplevelser - Upplev västkusten utan egen båt

 

Det är enkelt att ta sig ut bland Bohusläns tusentals öar med hjälp av lokala rederier och fasta båtlinjer. Här finns tips på hur du kan hitta din egen favoritplats på västkusten – från Kosterhavet i norr till Göteborgs skärgård i söder.

 

Möt våren i skärgården!

Upptäck Bohuslän under våren och upplev lugnet innan sommarsäsongen drar igång. De lokala handlarna börjar öppna upp sina restauranger och butiker och välkomnar de gästerna som vill njuta av västkusten i ett lugnare tempo.

Hitta vårens båtupplevelser på Västkusten!

Planera för båtupplevelser i Bohuslän

Här hittar du tips på öar att besöka i Bohuslän. Välj mellan att åka en tur över dagen eller stanna över natt och utforska mer av vad platserna har att erbjuda. Hitta inspiration till din nästa resa med båttur, övernattning, god mat och roliga aktiviteter. 

Båtluffa i Bohuslän

Resan börjar på torra land! Sätt igång redan nu planera din nästa båtluff. Nedan hittar du tips på två turer som tar dig med på upplevelser i Göteborgs skärgård.

Planera resan

Bohuskusten trafikeras av en rad olika rederier. Här har vi samlat dem och den information du behöver för att kunna planera din resa. Som vart och när båtarna går, om din rutt behöver förbokas och om du kan ta med din cykel ombord. 

Mysiga öar och kustsamhällen i Bohuslän

Vi har samlat ett urval av alla vackra öar och kustorter som finns i Bohuslän. Nedan hittar du våra tips. Vill du även bo gott på någon av öarna, klicka dig vidare för boendetips.

Följ med in i skepparnas värld

Möt två av skepparna som kör turer på västkusten. De berättar om sin vardag och sitt drömjobb. Dessutom tipsar dom om sina bästa smultronställen i Bohuslän.

"Det är verkligen häftigt att få visa besökarna
hur vi bor och se platsen genom deras ögon.
Jag älskar sådana möten."

/Skeppare Annika

 

"Det är otroligt vackert här vid Nordströmmarna.
Enda stunden är det lummiga miljöer med rikt djurliv och
mycket gröna färger – 20 minuter senare är vi ute
i det karga klassiska klipplandskapet."

/Kapten Calle