({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Käringön en ö i Södra Bohuslän

    Båtupplevelser - Upplev västkusten utan egen båt

 

Det är enkelt att ta sig ut bland Bohusläns tusentals öar med hjälp av lokala rederier och fasta båtlinjer. Här finns tips på hur du kan hitta din egen favoritplats på västkusten – från Kosterhavet i norr till Göteborgs skärgård i söder.

 

SOMMARENS BÅTTURER OCH KRYSSNINGAR

Sätt guldkant på din båttur

- 5 skärgårdsboenden i Göteborgs skärgård

Checka in på ett mysigt boende på någon av öarna Hönö, Björkö, Donsö eller Vrångö i Göteborgs skärgård. Här hittar du tips på bra boenden, mysiga restauranger och roliga aktiviteter som förgyller din vistelse i skärgården.

Upplev sommaren i Uddevallas skärgård

Uddevalla är staden vid det lugna vattnet i Bohusläns vackra innerskärgård. Omgiven av klippor, salt vatten, fjäll med frodiga skogar, sjöar och rik grönska. En härlig plats att besöka och leva! Oavsett om du är på semester eller unnar dig en ”hemester” – en minisemester på hemmaplan – har vi en upplevelse att erbjuda dig!

Planera för båtupplevelser i Bohuslän

Här hittar du tips på öar att besöka i Bohuslän. Välj mellan att åka en tur över dagen eller stanna över natt och utforska mer av vad platserna har att erbjuda. Hitta inspiration till din nästa resa med båttur, övernattning, god mat och roliga aktiviteter. 

Båtluffa i Bohuslän

Resan börjar på torra land! Sätt igång redan nu planera din nästa båtluff. Nedan hittar du tips på två turer som tar dig med på upplevelser i Göteborgs skärgård.

Film: Västkusten utan egen båt

Planera resan

Bohuskusten trafikeras av en rad olika rederier. Här har vi samlat dem och den information du behöver för att kunna planera din resa. Som vart och när båtarna går, om din rutt behöver förbokas och om du kan ta med din cykel ombord. 

Mysiga öar och kustsamhällen i Bohuslän

Vi har samlat ett urval av alla vackra öar och kustorter som finns i Bohuslän. Nedan hittar du våra tips. Vill du även bo gott på någon av öarna, klicka dig vidare för boendetips.