({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Besöksnäringsinsats: Boka sommaren i Västsverige

Fotograf: Jonas Ingman

Kort beskrivning av besöksnäringsinsatsen

 

 

Syfte

Syftet med denna besöksnäringsinsats är att bidra till att boendeanläggningarna i Västsverige ska bokas mellan juni och september. Om boendeanläggningarna får gäster så gynnar detta även restauranger, caféer och aktivitetsföretag, vilket i förlängningen genererar arbetstillfällen och robusta verksamheter.

 

Turistrådets insats

Turistrådet är bland annat behjälpliga när det kommer till att utbilda företagen inom paketering och prissättning – detta för att de ska kunna ta fram så bra bokningsbara och hållbara produkter som möjligt. Under mars och april anordnas vid två tillfällen utbildningspass under ledning av Wild Swedens Marcus Eldh, där han bland annat pratar om målgruppsanpassad paketering.

Ansvarig projektledare hos Turistrådet Västsverige:

Jennie Renström
031-818382
jennie.renstrom@vastsverige.com

Planerade kampanjer 2021

 

 

Boka sommaren i Västsverige

Kampanjperiod: 3-23 maj. 

 

Målgrupp och aktivering

Kampanjen vänder sig till barnfamiljer med såväl skolbarn som yngre barn, men också till par och kompisgäng. Vi riktar oss huvudsakligen till boende i södra Sverige.

 


Vilka företag/organisationer kan delta i kampanjen?

För att delta i denna kampanj ska man vara ansluten till Hållbarhetsklivet och befinna sig på Världen-nivå enligt Turistrådets system Sverige-Norden-Världen, samt vara ett boendeföretag. Samtliga deltagande företag ska skicka in en bokningslänk till Turistrådet Västsverige som vi sedan länkar till från kampanjwebbplatsen. Tanken är att boendeanläggningarna också ska marknadsföra varandra och komplettera varandra istället för att konkurrera.

 

Intressanta länkar

Kampanjwebbplats läggs ut när den är klar.

 

Senaste kampanj

Exponering och resultat - Boka sommaren i Västsverige 2021

Ord och begrepp - Digital marknadsföring