({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Kvinna på museum

Fotograf: Jonas Ingman

Så informerar den västsvenska besöksnäringen om corona

På den här sidan visar vi med exempel hur några av våra västsvenska besöksnäringsföretag har valt att informera och kommunicera kring hur deras verksamhet hanterar det nya coronaviruset.

Knistad Herrgård

Knistad Herrgård har producerat tre informativa filmer om hur de agerar för att skapa trygghet i coronans tid. Filmerna är inriktade mot golf-, konferens- och restaurangbesökare. 

https://www.knistad.se/golf/

https://www.knistad.se/konferens/

https://www.knistad.se/restaurang/

 

Strömstad Spa & Resort

Strömstad Spa & Resort berättar om vilka åtgärder de har vidtagit när det gäller städrutiner, restaurangen, spa & relax, gym/träning, vad medarbetarna kan göra och hur gäster bör bete sig. 

Läs mer

Hafsten Resort, Uddevalla

Till campinganläggningar kommer gäster huvdsakligen med husvagn eller husbil eller så hyr man stuga av anläggningen. Hafsten Resort i Uddevalla delgör här för hur de agerar när det gäller inforamtion och åtgärder angående smittspridning.

Läs mer

Restaurang Sture, Ulricehamn

Catering, avhämtning av mat och tallriksservering - det är några av de sätt som Restaurang Sture i Ulricehamn agerar på för att minska spridningen av coronaviruset och samtidigt hålla igång verksamheten. 

Läs mer

Röhsska museet, Göteborg

Röhsska museet följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer, och ställer dessutom in publik programverksamhet. Dessutom hänvisar man till det digitala museet

Läs mer

Skärgårdsidyllen, Grebbestad

Flexibla avbokningsregler, transparens, små grupper och stora ytor. Så här möter aktivitetsföretaget Skärgårdsidyllen den stora coronautmaningen. 

Läs mer