({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: Mats Lind

Turistrådet Utbildning

Under namnet Turistrådet Utbildning genomför vi specialutformade utbildningsinsatser för inbjudna västsvenska besöksnäringsföretag och turistorganisationer. På den här sidan informerar vi om kommande utbildningstillfällen.

21-24 oktober/30 oktober-7 november: Turistrådet Utbildning - MTB Instruktör– och Guidekurs

Intresset för cykelturism ökar i Västsverige, därmed finns det också ett behov av fler utbildade cykelguider. För att öka tillgången till guidade cykelupplevelser så arrangerar Turistrådet Västsverige en MTB Instruktör- och Guidekurs under 2021. Kursen är uppdelad i två delar där det första kurstillfället Nivå 1 arrangeras den 21-24 oktober och det andra tillfället Nivå 2 arrangeras den 30 oktober-7 november i Strömstad. 

Observera att båda dessa tillfällen är fullbokade, men att vi tar in personer på väntelista. Kontakta Linda Sturk (linda.sturk@vastsverige.com) om du vill sätta upp dig på denna väntelista. 

Mer information om MTB Instruktör- och Guidekurs Nivå 1 

Mer information om MTB Instruktör- och Guidekurs Nivå 2

26 oktober: Turistrådet Utbildning - Innehållsmarknadsföring och produktion

För information kontakta turistradet@vastsverige.com 

23 november: Turistrådet Utbildning - Onlinebokning

Mer information längre fram. 

25 januari: Turistrådet Utbildning - Workshop: Fler besökare när och där det inte är fullt - fokus på internationella marknaden

Mer information längre fram. 

Undrar du någonting kring Turistrådet Utbildning och våra olika insatser? Kontakta iså fall projektledaren Linda Sturk (linda.sturk@vastsverige.com)