({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Second hand, loppis och retro

Det är inte för inte som väg 190 går under namnet Retrovägen. Här finns flera second hand butiker med ett brett utbud av gamla ting och längs vägen kan du dyka på en och annan loppis . Här kan du fynda nytt som gammalt.

Second hand Sjövik-Östad

En second Hand-butik där du kan fynda bland retroprylar och mycket annat. Välkommen till Röda Korset Sjövik-Östad Second Hand, här hittar du begagnade kläder, skor och husgeråd. 


Bärebergs järn & maskin – Överskottsbolag

Bärebergs Järn & Maskin AB, ”Skroten i Bäreberg” är ett familjeföretag som funnits sedan slutet av 1940-talet. Här finner du allehanda saker från Svenska Arméns överskott, nya och begagnade verktyg, maskiner, jakt-, fritids- och arbetskläder, hundfoder, handelsstål, återvinning av järn- och metallskrot och mycket annat. 

Här hittar du mer information om Bärebergs järn och maskin


Ginza AB

Ett av Sveriges ledande postorderföretag vad gäller leverans av musik, film, spel, tillbehör och mycket, mycket mer. För drygt 50 år sedan började allt i Fåglum, Essunga kommun. Lagerbutiken som blandar retro med nutid är ett kul besöksmål för den prylintresserade.

Här kan du läsa mer om Ginza butiken i Fåglum


Gamla ting

Inredningsbutik med stora och små ting. Antikt, kuriosa, retro. Fastigheten byggdes i början av förra seklet och var då järnvägshotell. En totalrenovering gjordes i början av 1960-talet och den har bevarats i samma skick sedan dess.

För aktuella öppettider och information besök Gamla tings hemsida