({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • vandring i alingsås

    Upplev Alingsås!

Christmas lights in Alingsås

Årets mysigaste högtid! 

Ta på dig vantarna och bege dig ut i vintermörkret för att mötas av en sagolik julupplevelse mitt i stadskärnan. Tillsammans tänder vi upp stadens pittoreska gator och torg för att skapa en mysig stämning för dig och dina närstående. 

Invigning lördag 28 november! 

Gotaleden

Vandra för att må gott i Alingsås!  
Under 71 kilometer och 9 etapper vandrar du genom ett kupperat landskap längs flera stadsnära sjöar. Väl framme i Alingsås värmer du dig med en go'fika hos någon av stadens 20 kaféer och sover gott i hotellsängarna på Grand Hotel. 

Lek ute med barnen

Lekplatser, skatepark, lantgård eller discgolf? I Alingsås finns mycket att se och göra med barn eller barnbarn! Vi har samlat tipsen på vad ni kan hitta på tillsammans i en frisk utomhustmiljö. 

Härliga aktiviteter för äldre

Ta tillvara på tillvaron och bege dig ut i skog och natur när vädret tillåter. Beskåda det rika fågellivet med kikare i Nolhagaviken eller upptäck mer i ditt närområde med Hittautkartan. 

Kulturvandring och utställningar

I Alingsås frodar kreativiteten. Ta del av spännande konstutställningar om vatten, teknik, kärlek och slott, eller gå en historisk arkitekturvandring på egen hand. 

Strax utanför Göteborg

Runt omkring Göteborg finns många unika platser att se och saker att göra. Här hittar du inspiration till sex utvalda platser med äventyr och avkoppling. Alla destinationer är enkla att besöka med hjälp av spårvagn, buss, båt eller tåg.


Välkommen att uppleva pärlorna strax utanför Göteborg!