({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Ginza AB
Fåglum

Postorderföretaget från Fåglum utanför Nossebro

Ginza AB är Sveriges ledande postorderföretag vad gäller leverans av musik, film, spel, tillbehör och mycket, mycket mer. För drygt 50 år sedan började allt i Fåglum, Essunga kommun. Lagerbutiken som blandar retro med nutid är ett kul besöksmål för den prylintresserade.

Postorderföretag med butiksförsäljning

Ginza är en av Sveriges största postorderföretag som säljer musik, film, spel och mycket, mycket mer. I Fåglum utanför Nossebro i Essunga kommun har Ginza även butiksförsäljning. I butiken finns även massor av produkter för alla som gillar retro och nostalgi. Vad sägs om nytillverkade vinylspelare, radioapparater och jukeboxar i retrodesign? Gillar du inredning i 50- och 60-talsmiljö så finns även massor av köksprylar, möbler, förvaring och klockor. Dessutom finner du läckra plåtskyltar och andra presenttips i prylavdelningen. Aktuella öppettider för Ginzabutiken i Fåglum hittar du här!

Så startade resan

För mer än 50 år sedan fick grundaren Hasse Haraldsson i Fåglum sin första skiva, "Long Tall Sally" med Elvis Presley. Vid 18 års ålder hade Hasse ett par hundra LP-skivor, men då han behövde pengar till körkort beslutade han sig för att sälja samlingen. En annons i tidningen gav ett hundratal svar och skivorna gick snabbt åt för 10.-/st. Idén till Ginza var född, att erbjuda ett brett sortiment till rimliga priser. Se filmen nedan om hur allt började!

Thumbnail image

Du kan även läsa mer om Hasse Haraldsson och hur postorderföretaget Ginza växte fram genom att klicka här!

Kontaktinformation

Ginza AB

Fåglum

465 81 NOSSEBRO


Telefon: +46 512 299 60


E-post: kundservice@ginza.se

Hemsida: ginza.se