({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Vem ansvarar för den här webbplatsen?

Det här är Kaféstaden Alingsås officiella webbplats. Här inspirerar vi och informerar besökare och Alingsåsare om allt vår vackra stad Alingsås har att erbjuda.

Vem publicerar?

Alingsås Turistinformation är ansvarig utgivare för den här webbplatsen. Om du som företagare eller arrangör i huvudsak riktar dig mot besökare och vill synas här kan du kontakta oss via telefon 0322-616200 eller mejla oss till turistbyran@alingsas.se. Vi använder oss av publiceringsverktyget EPiServer tillsammans med många andra kommuner som anslutit sig till www.vastsverige.com

Evenemangsformulär

Du som är arrangör för ett evenemang i Alingsås kommun kan lägga in ditt evenemang på vår webbplats. Evenemangen skall vara öppna för allmänheten, vara turistiskt intressanta och uppfylla punkterna i vår evenemangspolicy. Vi förbehåller oss rätten att neka publicering av evenemangen. Fyll i evenemangsformuläret HÄR. Tveka inte på att kontakta oss vid frågor eller funderingar, se information ovan. 

Synpunkter är välkomna

Den här webbplatsen utvecklas och uppdateras regelbundet men det är viktigt för oss vad du som besökare och invånare tycker. Vi tar tacksamt emot synpunkter för att förbättra www.kafestaden.se på mejl. 

Ladda ner filer/dokument

På webbplatsen finns en del dokument du kan ladda ner. För att kunna ta del av de dokumenten behövs ofta ytterligare ett program utöver din webbläsare. När du laddar ner ett dokument i formatet PDF är det viktigt att du har ett program som kan läsa det filformatet. Ett vanligt och gratis program är Adobe Acrobat Reader.

Kontaktuppgifter

Här hittar du kontaktuppgifter till personal