({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Söndagsöppna kaféer

Att runda av helgen med ett besök på något härligt kafé slår sällan fel. Här har vi samlat information om de kaféer som håller öppet under söndagar i Alingsås kommun. Smaklig spis!

Nygrens café 
Drottninggatan 27

Den gamla handelsgården har gett namn till Nygrens Café. Den gemytliga magasinsbyggnaden har omsorgsfullt rustats upp och de synliga tegelväggarna, sammetssofforna och kristallkronorna ger caféet en härlig atmosfär.

Espresso House
Galleria Storken, Kungsgatan 25

Espresso House ligger i Gallerian Storken och är beläget så man har utsikt utmed gågatan Kungsgatan i Alingsås. Här njuter du av mycket gott kaffe i sköna fåtöljer.

Ediths kök 
Vimpeln, Hemvägen 19

I köpcentret Vimpeln ligger Ediths Kök som både kafé och restaurang. Här serveras det frukost, lunch och givetvis fika. Här kan du ta en skön (och god) paus i shoppingrundan.

Söndagsöppet säsongsvis 

Nolbygårds ekobageri & café
Ängsvaktaregatan 19

På en gård med anor från 1900-talets början, ett stenkast från Alingsås centrum hittar du Nolbygårds ekobageri & café. Här bakas allt från grunden med strävan mot målet - att baka 100% ekologiskt. 

Alingsås glasscafé och créperi
Lilla Torget

Glasscafét ligger beläget på Lilla Torget i Alingsås serverar inte bara god glass. Här finns också våfflor, crêpes, galetter och milkshakes.

Brobacka Kaffestuga
Brobackavägen 121

Brobacka kaffestuga är ett unikt kafé som ligger idylliskt 8 km utanför Alingsås, där naturen runt omkring talar sin egen historia. Naturen intill bjuder på vackra vandringsstigar i orörd och bevarad skog. Här får du kaffe och våfflor i naturskön miljö.

Hjortgården cafeteria
Sandbergsvägen 14

Denna cafeteria är öppen när orienteringsklubben arrangerar tipspromenad. Då serveras det våfflor i klubbstugans cafeteria. En uppskattad aktivitet på söndagarna under våren.