({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Söndagsöppna kaféer

Att runda av helgen med ett besök på något härligt kafé slår sällan fel. Här har vi samlat information om de kaféer som håller öppet under söndagar i Alingsås kommun. Smaklig spis!

Nygrens café 
Drottninggatan 27

Den gamla handelsgården har gett namn till Nygrens Café. Den gemytliga magasinsbyggnaden har omsorgsfullt rustats upp och de synliga tegelväggarna, sammetssofforna och kristallkronorna ger caféet en härlig atmosfär.

Espresso House
Galleria Storken, Kungsgatan 25

Espresso House ligger i Gallerian Storken och är beläget så man har utsikt utmed gågatan Kungsgatan i Alingsås. Här njuter du av mycket gott kaffe i sköna fåtöljer.

Ediths kök 
Vimpeln, Hemvägen 19

I köpcentret Vimpeln ligger Ediths Kök som både kafé och restaurang. Här serveras det frukost, lunch och givetvis fika. Här kan du ta en skön (och god) paus i shoppingrundan.

Bistro bar centro
Kungsgatan 26

På ett av stans bästa lägen på Kungsgatan, inne på den anrika Hjelmqvistska gården, hittar du Bistor bar centro. 

Café Eile
Prästgårdsvägen 2

Välkommna till ett café där ett cirkulärt tänk genomsyrar hela verksamheten. Allt från att man använder sig av second hand-möbler i inredningen till själva mathantverket.

Nolhaga Parkbads café
Nolhaga allé 12

I anslutning till Nolhaga Parkbad och Nolhagaområdet finns detta återrunt öppna kafé. 

Ringströms

Här erbjuds våfflor och paninis och de har öppet på söndagar mellan 11-16

Söndagsöppet säsongsvis  

Alingsås glasscafé och créperi
Lilla Torget

Glasscafét ligger beläget på Lilla Torget i Alingsås serverar inte bara god glass. Här finns också våfflor, crêpes, galetter och milkshakes.

Brobacka Kaffestuga
Brobackavägen 121

Brobacka kaffestuga är ett unikt kafé som ligger idylliskt 8 km utanför Alingsås, där naturen runt omkring talar sin egen historia. Naturen intill bjuder på vackra vandringsstigar i orörd och bevarad skog. Här får du kaffe och våfflor i naturskön miljö.

Hjortgården cafeteria
Sandbergsvägen 14

Denna cafeteria är öppen när orienteringsklubben arrangerar tipspromenad. Då serveras det våfflor i klubbstugans cafeteria. En uppskattad aktivitet på söndagarna under våren. 

Glasskafét i Nolhaga slott 
Nolhagagatan 14

Trium glasscafé i Nolhaga slott håller öppet säsongsvis. Öppet från april/maj till september/oktober.

Villa Plantaget café
Nyebrogatan 2

Cafét är öppet under vår- och sommartid och serverar lokalproducerad husmanskost och fika.

Bjuggaårdens café
Torpvägen 73, Sollebrunn

Ta en fika i ladan, orangeriet eller trädgården för att blicka ut över åkerfälten och koppla av en stund. Hos oss erbjuder vi varma mackor, matiga våfflor eller våfflor med sylt och grädde, morotskaka, chokladbollar, bakverk efter säsong m.m.