({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Infopoint logotyp

InfoPoints Alingsås

Utöver turistinformationen finns även ett antal InfoPoints runtom i kommunen. Dessa är utrustade med broschyrer, information och tips till dig som besökare. 

Sollebrunn servicekontor
InfoPointen på servicekontoret i Sollebrunn är en förlängning av vår auktoriserade turistinformation och här kan du som gäst få tips på vad du kan göra under ditt besök i Bjärke och Alingsås. Infopointen ligger mitt på torget i Sollebrunn och har varierade öppettider, vänligen ring 0322-617170 för mer information. 

Kaffekoppen Sollebrunn
På promenadavstånd från servicekontoret i Sollebrunn har även cafét Kaffekoppen blivit utsedd till att få vara en InfoPoint för besökare. Här finner du broschyrer och kartor för aktiviteter och sevärdheter omrking väg 190 som i Alingsås och Bjärke. 

Gräfsnäs slottspark
Intill badplatsen i Gräfsnäs slottspark öppnar en bemannad InfoPoint i Trädgårdsvillan maj 2020. Här kan du boka guidade turer, få information om aktiviteter och sevärdheter i närliggande omvigning som i hela kommunen. För mer information ring 0736-417495.  

Nolbygårds ekobageri & café 
Ute i Nolbygård finner du vår InfoPoint inne på Nolbygårds ekobageri & café, där det finns broschyrer och kartor för de som vill få tips och vägbeskrivningar på sevärdheter och aktiviteter i och omkring Alingsåstrakten.

Balders Hage
I den populära diversehandeln Balders Hage mitt inne i centrala Alingsås hittar du en InfoPoint med mycket information.

Grand Hotel
Med närheten till både centralstationen och gågatorna utgör hotellet ett nav i staden. Här hittar du flera broschyrer och kartor och dessutom våra guldiga hyrcyklar som går att hyra under april - oktober

Välkommen att uppleva Alingsås!