({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

InfoPoints Alingsås

Utöver turistinformationen finns även ett antal InfoPoints runtom i kommunen. Dessa är utrustade med broschyrer, information och tips till dig som besökare. 

Sollebrunn servicekontor
InfoPointen på servicekontoret i Sollebrunn är en förlängning av vår auktoriserade turistinformation och här kan du som gäst få tips på vad du kan göra under ditt besök i Bjärke och Alingsås. Infopointen ligger mitt på torget i Sollebrunn och har varierade öppettider, vänligen ring 0322-617170 för mer information. 

Kaffekoppen Sollebrunn
På promenadavstånd från servicekontoret i Sollebrunn har även cafét Kaffekoppen blivit utsedd till att få vara en InfoPoint för besökare. Här finner du broschyrer och kartor för aktiviteter och sevärdheter omrking väg 190 som i Alingsås och Bjärke. 

Gräfsnäs slottspark
Intill badplatsen i Gräfsnäs slottspark öppnar en bemannad InfoPoint i Trädgårdsvillan maj 2020. Här kan du boka guidade turer, få information om aktiviteter och sevärdheter i närliggande omvigning som i hela kommunen. För mer information ring 0736-417495.  

Nolbygårds ekobageri & café 
Ute i Nolbygård finner du vår InfoPoint inne på Nolbygårds ekobageri & café, där det finns broschyrer och kartor för de som vill få tips och vägbeskrivningar på sevärdheter och aktiviteter i och omkring Alingsåstrakten.

Nolhaga slott
Denna är placerad inne i Nolhaga slott på entréplan där det även finns personal på plats som besitter mer infomation om sevärdheter, evenemang och aktiviteter för dig som har extra funderingar. Vi jobbar vardagar mellan kl 11-16 under slottets öppettider.

Balders Hage
I den populära diversehandeln Balders Hage mitt inne i centrala Alingsås hittar du en nyöppnad InfoPoint med mycket information.

Grand Hotel
I år har vi upprättat en ny Infopoint inne på Grand Hotel Alingsås. Med närheten till både centralstationen och gågatorna utgör hotellet ett nav i staden. Här hittar du flera broschyrer och kartor och dessutom våra guldiga hyrcyklar som går att hyra april - oktober 2021. 

Välkommen att uppleva Alingsås!