({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

InfoPoints Alingsås

Utöver turistbyrån finns även sex stycken InfoPoints i Alingsås med omnejd. Dessa är utrustade med broschyrer, information och tips till dig som besökare. 

Sollebrunn servicekontor
InfoPointen på servicekontoret i Sollebrunn är en förlängning av vår auktoriserade turistbyrå och här kan du som gäst få information och tips på vad du kan göra under ditt besök i Bjärke och Alingsås. Infopointen ligger mitt på torget i Sollebrunn och har varierade öppettider, vänligen ring 0322-617170 för mer information. 

Kaffekoppen Sollebrunn
På promenadavstånd från servicekontoret i Sollebrunn har även cafét Kaffekoppen blivit utsedd till att få vara en InfoPoint för besökare. Här finner du broschyrer och kartor för aktiviteter och sevärdheter omrking väg 190 som i Alingsås och Bjärke. 

Gräfsnäs slottspark
Intill badplatsen i Gräfsnäs slottspark öppnar en bemannad InfoPoint i Trädgårdsvillan maj 2020. Här kan du boka guidade turer, få information om aktiviteter och sevärdheter i närliggande omvigning som i hela kommunen. För mer information ring 0736-417495.  

Nolbygårds ekobageri & café 
Ute i Nolbygård finner du vår InfoPoint inne på Nolbygårds ekobageri & café, där det finns broschyrer och kartor för de som vill få tips och vägbeskrivningar på sevärdheter och aktiviteter i och omkring Alingsåstrakten.

Nolhaga slott
Vår femte InfoPoint ligger placerad inne i Nolhaga slott på entréplan där det även finns personal på plats som besitter mer infomation om sevärdheter, evenemang och aktiviteter för dig som har extra funderingar. Vi jobbar vardagar mellan kl 11-16 under slottets öppettider.

Alingsås kulturhus
Då vår ordinarie turistbyrå är tillfälligt stängd har vi upprättat en InfoPoint i det närliggande kulturhuset, mitt över gatan. Här hittar du turistinformation och har du frågor kan du kontakta receptionen som då härleder till oss på turistbyrån. Se Kulturhusets öppettider.

Välkommen att uppleva Alingsås!