({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Overlay over image

    Lights in Alingsås

    Sidan kommer uppdateras allteftersom Lights in Alingsås 2018 börjar ta form. Håll utkik.

    Fotograf: Patrik Gunnar Helin

Gå med på guidad tur

Varje år tar våra kunniga guider med besökarna runt ljusslingan. Bakom varje ljusinstallation döljer sig en historia och du får chansen att lära dig mer om temat, ljus-team:et bakom och deras tolkning av årets tema. En guidad tur tar ca. 90 minuter.

Lär känna våra guider

I år har vi valt att lyfta fram våra fantastiska guider lite extra. Här kan du som besökare lära känna våra guider lite extra. De gör ett fantastiskt jobb under de 5 veckor som Lights pågår. Vi har ungefär 15-20 guider som vi använder under den här perioden.

Invigning 28 september

Under fredagskvällen är det invigning av årets slinga. Förra året var Hemsjö kyrkokör med och invigde. Vilka inviger i år? Det blir en överraskning!

13 oktober

Running Lights

Alingsås Idrottsförening Friidrott hälsar välkommen till Running Lights. Ett lopp där du springer genom vår vackert upplysta stad – i samband med Lights in Alingsås. Stadsloppet fortsätter att växa i intresse och antalet anmälda ökar för varje år. I år går loppet av stapeln 13 oktober.

Karta över årets slinga

Lights in Alingsås 2017 är över. Karta för 2018 kommer finnas här när den är officiell för allmänheten. Snart påbörjas arbetet med att ta fram årets slinga.

Broschyr 2018

Känner du att du vill ha allt samlat i en broschyr finns det att hämta på några av våra kaféer. I broschyren finns allt samlat på ett och samma ställe. Broschyren för 2018 är inte klar ännu.

Destination