({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Overlay over image

    Barnens Alingsås

Deckarvandring med Hemliga Klubben

Följ med Måns och Moa från Hemliga Klubben på en spännande barndeckarvandringar under året. Under en timmas tid får man hjälpa till att lösa kluriga fall med hjälp av ledtrådar och det hemliga skriftspråket.

Lekplatser i Alingsås

Alingsås Kommun har 31 st lekplatser varav 22 st stycken finns i Alingsås stad. De övriga finns i Sollebrunn, Magra, Gräfsnäs, Stora Mellby, Västra Bodarna och Ingared. Lekplatskarta hittar du i vänstermenyn under lekplatser.

Alla Evenemang

Det händer alltid något intressant i Alingsås och här hittar du alla kommande evenemang i hela vår kommun. Om ni som är arrangör i Alingsås saknar något i vår kalender är vi tacksamma om ni meddelar oss på Alingsås Turistbyrå.

T.ex Bowling

Inomhusaktiviteter

Vissa dagar passar väderleken perfekt för att söka sig inomhus. Här har vi samlat några av de aktiviteter som finns. Vi tar tacksamt emot tips på fler saker så kanske vi kan lägga upp dem här också.

Utomhusaktiviteter

Vissa dagar passar bättre att spendera utomhus i det fina vädret. Det finns inga dåligt väder, bara dåliga kläder. Här har vi samlat några av de aktiviteter som finns. Vi tar tacksamt emot tips på fler saker så kanske vi kan lägga upp dem här också.

Destination