Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Fotograf: Ola Kjelbye

Min pappa Marianne - Galapremiär

Är du sugen på svensk dramakomedi? 

Nu står det klart att galapremiären av filmen Min pappa Marianne kommer att äga rum på biograf Saga i Alingsås onsdagen den 5 februari. Röda mattan kommer att rullas ut och preimären kommer att gästas av inga mindre än huvudrollsinnehavarna Rolf Lassgård och Hedda Stiernstedt, regissören Mårten Klingberg med flera. Dramakomedin har därefter Alingsåspremiär 19 februari och Sverigepremiär på vita duken den 21 februari. Galapremiären arrangeras av filmbolaget Avanti Film med kontaktinformation info@filmivast.se.

Utöver galapremiären finns det möjlighet att mellan datumen 6-19 februari chans att boka företagsvisningar, vid frågor kontakta rickard@sagabio.se.

Handling

Efter att ha brutit upp med pojkvännen återvänder Hanna, 28, till Alingsås för ett vikariat på lokalnyheterna. När hennes älskade pappa, prästen med det stora skägget, avslöjar att han egentligen vill vara Marianne vänds Hannas värld upp och ner. Men för pappa Marianne finns ingen återvändo, hon måste äntligen få vara den hon är. Det blir en omtumlande resa för Hanna som inte kände vare sig själv eller sin pappa så väl som hon trodde.

Ta del av trailern här


Varmt välkomna till en storslagen filmpremiär!