({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Eriksons Chark
Nossebro

Goda korvar och charkuterier sedan 1923

I snart 100 år har Eriksons Chark tillverkat produkter av finaste kvalité, alltid från Sverige! Det lilla charkuteriet i hjärtat av Nossebro är beläget på samma plats som det startades på år 1923.

Eriksons Chark i Nossebro är ett litet charkuteri med butiksförsäljning, som funnits på samma plats sedan 1923. Företaget har gått i generationer inom familjen och än idag tillverkas produkter av finaste kvalité gjorda på fräscha svenska köttråvaror. Eriksons fina produkter vinner ständigt priser, inte minst Eriksons grynkorv som utsetts till Sveriges bästa! Här kan du alltid förvänta dig kôrv och charkuterier som producerats efter metoder och recept som gått i arv i generationer. Läs mer om produkterna från Eriksons Chark!

Välkänd kôrv

Produkterna finns att tillgå i ett 40-tal butiker i Västsverige och för många är Eriksons korv en självklarhet på grillen. Men det är allt något speciellt i att handla över disk och veta att fabriken ligger precis intill. Så har du vägarna genom Essunga eller förbi Nossebro rekommenderas ett besök på Eriksons Chark minst sagt.

Här finns inte bara korv utan också bland annat närpoducerade ostar, kex och marmelader.

 

Svenskt ska det va'

När du köper produkter från Eriksons Chark så är det alltid svenskt kött från djur som är uppfödda, slaktade och styckade i Sverige. Här tror man på det mervärde som svenskt jordbruk innebär för landet. Allt från råvara till förpackning är svenskt! 

 

Kontaktinformation

Eriksons Chark

Storgatan 11

46530 Nossebro


Telefon: +46 512 500 43


E-post: info@eriksonschark.se

Hemsida: eriksonschark.se/