({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Essunga kommun

Nossebro bad och camping
Nossebro

Bad och camping i Nossebro

Välkommen till Nossebro bad och camping vid Nossan! Hos oss kan ni bada, campa, susa ner för vår rutschkana, utmana släkt och vänner på en omgång äventyrsgolf eller paddla kanot i Nossan. Ni kan även avnjuta en god fika samt lättare måltider.

Nossebro bad och camping

Bada, simma eller bara koppla av i någon av bassängerna! Här finns en 25 meters tempererad utomhuspool med en vattenrutschbana samt en intilliggande barnbassäng, samt en 12,5 meters inomhuspool med höj och sänkbar botten. 

Ett modernt välutrustat gym finns i nära anslutning till bad och camping som alla gäster har möjlighet att utnyttja mot en mindre kostnad.  

Fritid och närheten till Nossan

På området finns en omtyckt lekplats för alla aktiva barn.
Ett stenkast från Nossebro bad och camping finns Aktiva Stallaholm, med utomhusgym, hinderbana och balansbana.
Dessutom finns en pumptrackbana samt en cykelbana med lite hopp och backar för den modige. 
För er som gillar frisbeegolf finns en bana i nära anslutning till campingen.

Närheten till Nossan gör det enkelt att fiska och paddla kanot. Hos oss på Nossebro bad och camping finns två kanoter till uthyrning. Även flytvästar i olika storlekar finns att låna. Ring 0512-570 43 för hyra!

Äventyrsgolf

Utmana släkt och vänner på äventyrsgolf. Försök att få ”hole in one” på alla de 9 banorna med både hopp och tunnlar. 

Camping

Den mysiga campingen är på sommaren välbesökt av turister från hela Europa. Den natursköna familjecampingen ligger i direkt anslutning till samhället och till Nossan.

Husvagn/Husbil:

Vi erbjuder 36 elplatser för husvagn och husbil, kostar 340 kr/natt. I priset ingår el och tillgång till våra servicehus. Vill man som campare bada ingår fritt bad under badets öppettider om man bokar mer än 3 nätter på campingen.
Vill man stå på ställplats kostar det 150 kr/dygn. Vill man köpa till utbudet från servicehuset kostar det 55 kr/dygn.

Stugor:

Vi har 3 stycken fyrbäddsstugor, 2 fembäddstugor samt 1 sexbäddsstuga. Stugorna är utrustade med kylskåp, kokplatta, Micro, kaffebryggare och vattenkokare samt alla husgeråd man behöver för att laga enklare måltider. Tältsäng finna att låna till stugorna för 50 kr/natt. Man kan även hyra sängkläder för 20 kr/dygnet.

Tält:

På vår inhägnade camping finns även tältplatser, som tältare har du tillgång till våra servicehus där ni kan laga mat, ladda telefoner samt förvara kyl/frysvaror. Även tvättstuga finns att låna på campingen om man är ute på en längre resa. Tältplats utan el kostar 175 kr/natt. Man kan även boka en ”vanlig” campingplats till sitt tält för 340 kr/natt. Då ingår el.

Turisminformation:

I vår reception finns turisminformation och kunnig personal som kan guida er rätt i kommunen. Kartor och andra material finner ni vid receptionen. Inga frågor är för stora eller små.

Kontaktinformation

Nossebro bad och camping

Marknadsgatan 4

46530 NOSSEBRO


Telefon: +46 512 570 43


E-post: Skicka E-post

Hemsida: Till hemsida