({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Stora Djupsås
Essunga / Nossebro

Glamping, tältplats, ställplats och Bed & Breakfast

Stora Djupsås i Essunga ligger naturskönt i området med anor från 1400-talet. Här erbjuds lyxig glamping, fina tältplatser, ställplatser samt B&B i den natursköna skaraborgska landsbygden.

Naturskönt boende i det gröna

Hur du än väljer att bo hos Stora Djupsås så garanteras du att vakna upp till en oslagbart vacker naturupplevelse. Vilken boendeperson är du? Glamping, tältplats eller ställplats - det bestämmer du. B&B är under uppbyggnad och går inte att boka ännu. Håll utkik på Stora Djupsås sociala kanaler om hur renoveringen fortskrider och andra roliga uppdateringar.

Platsen bjuder på ett rikt djurliv i och runt den parklika trädgården med en fruktträdgård och uråldriga ädellövträd; glimrande vattenblänk både från ån Nossan och de två större dammarna. Kan det bli bättre?

 

Glamping, trädtält eller ställplats?

Väljer du ett rymligt glampingtält så övernattar du mitt i den lummiga trädgården. Bo bland trädkronorna i ett trädtält och bli ett med naturen - en helt unik upplevelse!

Äta och göra

Boka färdiga matpaket hos Stora Djupsås innan du checkar in. Du erbjuds frukostkorgar, lättare smörgåsar och grillpaket som du kan grilla själv på plats. 

 

Oavsett om du vill paddla kanot, cykla, rida, spela golf eller bara koppla av i svensk idyll, så har du kommit helt rätt! Här finns en uppsjö av spännande aktiviteter och upplevelser att upptäcka. Ta en titt på vad Skaraborg har att erbjuda och låt oss hjälpa dig skapa din drömsemester på Stora Djupsås.

 

 

Kontaktinformation

Stora Djupsås

Stora Djupsås 401

46594 Nossebro


Telefon: +46 0708298654


E-post: info@storadjupsas.se

Hemsida: storadjupsas.se/