({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Konferens Essunga Plantskola
Essunga

Konferera i en grön oas

Letar du efter en inspirerande miljö för dig och dina kollegor? Varmt välkommen till oss på Essunga Plantskola och vår nybyggda konferensanläggning.

Ni finner oss mitt i Västra Götaland, ca 10 minuter från E20, i det lilla samhället Essunga. Essunga plantskola är en av Sveriges största och äldsta plantskolor. Vår huvudsakliga verksamhet består av odling av trädgårdsväxter och träd till privata och offentliga anläggningar. En stor del av odlingen utgörs av allé- och parkträd samt prydnadsbuskar. På anläggningen finns en nybyggd biokolsanläggning som placerar oss i framkant när det gäller framtidens odling och klimat. Varje dag arbetar mellan 30 och 35 anställda med att skapa grönt mervärde i Essunga Plantskolas namn.

Till de större sällskapen passar vår nybyggda konferenslokal med sina 40–50 sittplatser bäst. Här finner du lätt inspiration med hjälp av vår generösa takhöjd och vår gröna oas som omfamnar byggnaden. Lägg därefter till en trivsam atmosfär och en starkt lokal förankring i myllan och du har känslan av vår verksamhet i din hand. I vårt ”GreenRoom” hittar du de klassiska faciliteter som en konferenslokal förväntas erbjuda. Vi har även en mindre konferenslokal avsedd för upp till 10 personer. Modern digital mötesteknik gör vår anläggning, i dessa tider, väl anpassad för att kommunicera och skapa delaktighet med mötesdeltagare som befinner sig på annan fysisk plats.

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för alla typer av sammankomster. Du kanske söker en halv- eller heldagslösning där lunch, kaffe och kanske en visning av vår gröna verksamhet ingår? Oavsett om det avser en branschförfrågan, ett årsmöte eller en privat tillställning är du varmt välkommen att höra av dig. För frågor gällande konferensupplägg kontakta oss på konferens@essungaplantskola.se.

Länk till bokningsformulär:

https://essungaplantskola.se/konferens/

Ansvarig konferens – Linda Essunger Tallberg

Kontaktinformation

Essunga Plantskola AB

Essunga Heljesgården 462

46594 Nossebro


Telefon: +46 051252001


E-post: Skicka E-post

Hemsida: Till hemsida