Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Fotograf: Essunga kommun

Nossebro Marknad
Nossebro

En av Sveriges största och äldsta månadsmarknader.

Den sista onsdagen varje månad från jan-nov kan du besöka Nossebro marknad en av de största och äldsta månadsmarknaderna i Sverige.

Gallerior och köpcentra i all ära men i Essunga kommun håller vi liv i den stolta marknadstraditionen. Det har vi gjort sedan den 26 augusti 1903! I dag, snart 117 år senare, är detta den största månadsmarknaden i Sverige.
Sista onsdagen varje månad lever lilla Nossebro upp och antalet människor på orten mångfaldigas tack vare alla gäster. Över 100 000 besökare fyndar varje år bland marknadsstånden som erbjuder allt från kläder och korv till blommor och leksaker. Den stora saxen som ståtar mitt i marknadsområdet ska påminna om alla klipp man kan passa på att göra när det är marknadsonsdag! Olika spännande teman kommer krydda fleramarknader under året. Marknaden pågår januari-november
mellan kl. 08.00-13.00, men under juni och juli är den öppen till kl.14.00 med aktiviteter och underhållning för barn och familjer som extra krydda. Även Nossebros ordinarie utbud av butiker, restauranger och fik är på tårna med fina erbjudanden på marknadsdagarna.

 

 

 

 

Platsbokning: Vill du boka plats på Nossebro Marknad? Vi använder oss av bokningssystemet Chartbooker Fair System. För att boka din plats loggar du in på Chartbooking.com och söker efter Nossebro Marknad. Observera att Nossebro Marknad har ett evenemang för respektive månad och marknad på Chartbooker.
http://www.chartbooking.com/user/login

 

Kontaktinformation

Nossebro marknad

Sturegatan 4

46582 NOSSEBRO


Telefon: +46 512 570 30


E-post: Skicka E-post

Hemsida: essunga.se