({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

Kickiart
Nossebro

Här möter du konstnärliga överraskningar

Hos Kristina Granholm, KickiArt på Amiralen i Nossebro möter du överraskningar i form av spännande, unika skulpturer, tavlor och installationer.

Tillsammans med tips och försäljning för din egen garden cultural styling, visar och säljer KickiArt mindre figurer i keramik och tavlor inne i Amiralen i centrala Nossebro. Även kurser i målning och keramik anordnas! För mer information och öppettider, kontakta KickiArt på telefon.

Om Kristina

Kristina arbetar yrkesmässigt med konst och keramik och hon målar i olja, akryl, akvarell och torrpastell. Kristina är utbildad vid bl. a. PKI-skolan i Lidköping och har förutom en rad svenska utställningar också deltagit i konstbiennalen i Florens, Miami, Budapest med flera. Hon är även medium, healer (Reiki Karuna Master) och Qigong-instruktör. 

Kontaktinformation

KickiArt

Storgatan

46530 NOSSEBRO


Telefon: +46 706 767 381


E-post: kicki@kickiart.se