({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Magnolia - Café, Trädgård & Butik
Nossebro

Enastående trädgård med över 300 sorters Dahlior & Pelargoner

Vacker trädgårdsanläggning med trivsamt café och inspirerande butiksdel. Här i utkanten av Varaslätten mellan Nossebro och Grästorp kan du slappna av, äta gott, njuta av omgivningen och ha det riktigt skönt!

Enastående besöksträdgård

Gör ett besök hos Magnolia med sin enastående trädgård, café och butik. Verksamheten bedrivs i vad som förr var en liten bondgård med allehanda djur, men som förvandlats till ett populärt utflyktsmål. Idag en av Essungas främsta publikmagneter!

400 sorters Dahlior & Perlargoner

Här på Magnolia - Café, Trädgård & Butik finns en bred mångfald av olika intressanta växter men  specialiteten är Dahlior, Pelargoner och Liljor. Här finns över 400 olika sorters Dahlior och Pelargoner, samt 50 olika sorters Liljor och Fuchsior. I butiken finner du en stor del av pelargonsortimentet till försäljning under hela säsongen medan Liljorna och Dahliorna säljs under våren. 

Får det lov att vara lite kaffe?

Njut av en fika hos Magnolia! Här kan du slå dig ner på flera olika ställen, vad sägs om i lusthuset eller ute i trädgården? Har man med sig fyrbente vän är man välkommen att slå sig ner i matsalen vid namn "Hönshuset".

Kontaktinformation

Magnolia Café & Trädgård

Malma Bredöl 115

46591 NOSSEBRO


Telefon: +46 512 325 35


E-post: info@cafemagnolia.se

Hemsida: cafemagnolia.se