({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

Retrolägenheten Andra VåningEN
Nossebro

Unik lägenhet från 1960-talet

På grund av coronapandemin håller Andra Våningen stängt tills vidare

Retrolägenheten Andra våningen i Nossebro är en unik trerumslägenhet, tidsenligt inredd från 1960-talet. Förbered dig på en resa bakåt i tiden och en upplevelse du sent kommer glömma. Retrolägenheten ligger i huset Amiralen i Nossebro, alldeles intill Nossan. 

I köket finner man naturligtvis den kända Futurumfläkten och de tidstypiska skåpluckorna i färgerna grönt och brunt. Hyllorna är klädda med välbevarade hyllpapper och det sprudlar av detaljer såsom konserveringsapparat, matassistent, burkar, flaskor och porslin.

Även de övriga rummen i retrolägenheten är fullt inredda med tidstypiska möbler och prylar. Andra Våningen är en nostalgitripp för dem som har upplevt dessa årtionden samtidigt som den blir en upptäcksresa för den yngre generationen. Det är garanterat en upplevelse man inte vill missa!

Andra Våningen har öppna visningar lördagar och marknadsdagar april-oktober. Övrig tid gäller tidsbokning. Läs mer om retrolägenhetens öppettider!

Kontaktinformation

Retrolägenheten Andra Våningen

Storgatan 1

46530 NOSSSEBRO


Telefon: +46 70 789 29 79


Hemsida: Till hemsida