({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Kajaker

Fotograf: David Sjöstedt

Paddla i Lerum

Som största kanotcentret i Göteborgsområdet välkomnar Lerums kommun dig till några av Västsveriges finaste paddelvatten, ett sjösystem som består av åtta olika sjöar.

Paddla kanot i Lerum

Upplev tjusningen av att njuta av naturen från en kanot. Tänk dig känslan av att klyva en spegelblank yta eller forcera skummande vågor och när kvällen kommer somna till ljudet av vågornas brus och vakna till en ny dag med paddling och liv i det fria. I Tollered finns ett av Sveriges populäraste sjösystem med inte...

 

Paddla i Torskabotten och Ömmern

Sjöarna Torskabotten och Ömmern strax utanför Göteborg lämpar sig utmärkt för ett vildmarksäventyr med kanot. Välj mellan kortare dagsturer eller längre turer på flera dagar.

 

Paddla i Sävelången

I sjön Sävelången i Lerums kommun kan du göra såväl korta som längre paddlingsturer. Det är dessutom enkelt att hyra kanot hos Sjölyckan Kanotcenter.

 

Allemansrätten för paddling

Allemansrätten ger unika möjligheter för oss att vara ute och njuta i naturen. Den bygger på grundregeln Inte störa - Inte förstöra. Naturvårdsverket har gjort en broschyr om allemansrätten för paddling.

 

Uthyrning

Äger du ingen kanot eller kajak? Då finns det att hyra vid Drängserdsbadet i Floda och vid Aspens Badplats i Lerum

Upptäck mer av Lerum