({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
  • Två kvinnor besöker Jonsereds Trädgård

    Utflyktstips strax utanför Göteborg

Strax utanför Göteborg finns mycket spännande att se och göra. Utforska skärgården kring Hönö, Marstrand, Styrsö, Donsö och Vrångö. Eller gör ett besök inåt landet till Gunnebo slott, Alingsås, Floda och Nääs.

6 hösttips inåt landet

Här har vi samlat höstens evenemang, goda fikaställen, roliga sevärdheter och mysiga boenden på fem attraktiva besöksmål runt Göteborg. Planera höstens utflykt och njut av natur och höstens vackra färger.

4 skärgårdstips i höst

Här hittar du tips på turer med vandring, båtturer, evenemang, mysiga caféer och restauranger och även boende för dig som vill förlänga vistelsen. Planera en utflykt med havsluft och höstfärger i Göteborgs skärgård.

Njut av livet - ge dig ut på en roadtrip

Gillar du grönskande trädgårdsmiljöer, mysig shopping, spabad, golf, fantastisk mat och dryck baserad på lokala råvaror och kulturhistoria i form av välbevarade slott? Då har du mycket att uppleva på den sju mil långa sträckan mellan Mölndal och Alingsås.

POPULÄRA EVENEMANG

Läs mer om resmålen

Hönö, Gunnebo slott, Marstrand, Alingsås, Styrsö & Vrångö och Floda & Nääs - tillsammans är de sex extra sevärda sevärdheter som vi kallar Strax utanför Göteborg. Vi ses där!

 

Utmärkta resmål värda ett besök