({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Shopping

Shoppa loss i Sotenäs! Under sommaren är utbudet enormt, men vi har otroligt fina butiker med stort urval året om.

Sommartid fylls Smögenbryggan med butiker, skyltar med loppis hittar man lite överallt. Det finns även gårdsbutiker och lokala odlare som säljer allt från kött till jordgubbar. För att inte tala om all färsk fisk och nyfångade skaldjur som du kan köpa alldeles nykokta.

Rödsgubbens jordgubbar kan man inte missa när man besöker Sotenäs. På vägen ut till kusten har dom sina odlingar, och ca 1 mil före Kungshamn/Smögen kan du stanna till och köpa nyplockade, fina jordgubbar. Intill ligger även Lyckans Stenugnsbageri som bakar fantastiskt bröd och godsaker.

Fotograf: Rödsgubben

Några km efter Rödsgubben, vid Askum, hittar du Kustcharken. Här säljs kött från området tillsammans med delikatesser av alla dess slag. 

Fisk och skaldjur kan du inhandla i stort sett överallt i Sotenäs, varje ort har sin fiskhandlare som säljer sprallfärsk fisk och nykokta skaldjur. Ingen nämnd och ingen glömd!

Kungshamns centrum är fyllt med små fina butiker, här finns allt du kan behöva. I Kungshamn hittar du även post, apotek, systembolag och supermarkets.

På Smögen ligger den populära Smögenbryggan som under sommaren fylls med butiker, gallerier, caféer och krogar. Shopping på Smögenbryggan har för många blivit en självklarhet under semestern, vi förstår varför!

Hunnebostrand erbjuder också ett stort utbud av butiker under sommaren, men även resten av året. Här har man även under sommaren flera knallemarknader. Mer om detta kan du se i vår evenemangssida.

Fotograf: Marcus Bertilsson

Gillar du att fynda på loppis så har du möjlighet att göra det på många ställen. Det är bara att titta efter skyltar. Läs mer

Välkommen till oss!

Hitta butiker