({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

Välkommen till Turistrådet Västsverige

Välkommen till Turistrådet Västsverige, Västra Götalandsregionens helägda bolag för besöksnäringsfrågor. Här kan du som är verksam inom besöksnäringen, press/media eller bara är intresserad av vår verksamhet hitta information.

Ny onlineutbildning i januari 2021

Den 18 januari startar Turistrådet en ny onlineutbildning för den västsvenska besöksnäringen. Utbildningen riktar sig endast till privata företag på Norden- och Världennivå (enligt Turistrådets klassificeringssystem Sverige-Norden-Världen) med max 50 anställda.

Turistrådet tipsar: Svemester 2021

Vilken påverkan har och har pandemin haft på det kommersiella boendet i Sverige? Om detta och mycket annat berättar Visit Sweden om den 5 februari inom ramen för sin digitala liveserie "Svemester 2021".

Krisstöd Västsverige bidrar med stöd

Nu startar vi tillsammans med Förvaltningen för Kulturutveckling med stöd från EU:s Regionalfondsprogram Krisstöd Västsverige.

Hållbarhetsklivet

Hållbarhetsklivet är Turistrådet Västsveriges samlade initiativ för en hållbar besöksnäring. Hållbarhetsklivet uppmuntrar såväl offentliga som privata aktörer...

Turistrådsdagen 2020

Missade du den digitala Turistrådsdagen den 17 november? I så fall kan du se den genom att klicka på filmen här ovanför.

Senaste upplagan av Turistrådet Online

Här kan du se Turistrådet Online från den 23 oktober i efterhand.

Hållbarhetsklivet - Digital närvaro

Ta del av Hållbarhetsklivet - Digital närvaro för att öka din synlighet i sociala medier.

Information angående corona

Turistrådet Västsverige har samlat information kring hur du som besöksnäringsföretagare i Västsverige kan hantera den rådande situationen kring det nya...