({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

Camping i Bohuslän

Tillsammans med sammanslutningen Camping Bohuslän, vill vi locka semesterfirare till den bohuslänska kusten utanför högsäsong. Vi vill att fler ska upptäcka boendeformen camping och vi använder parollen Mer tillsammans i detta syfte.

Den första marknadsföringssatsningen har gjorts inför påsk/vår 2019. Fokus har varit att skapa en gemensam webbplats där vi har samlat information och inspiration som dels ska locka vana campare att återvända under vår och höst och dels locka de som aldrig har sett campingboende som ett alternativ. Exempel på artiklar som har publicerats är; FAQ - Camping for dummies!, Hur bor man på en camping? och Därför borde alla testa på campinglivet! Annonsering har främst gjorts via Strossle. Budskapet riktas då mot utvalda intressemålgrupper och leder besökaren in till artiklar som inspirerar och informerar om det aktuella temat. Vi har även producerat en film som visar upp ett härligt, vårigt Bohuslän.