Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Åmål Vid Vänern

    Overlay over image

    Fotograf: Emma Augustsson

Tösse skärgård

Tösse skärgård den största Vänerskärgården i Dalsland. Naturen är oexploaterad och skärgårdslandskapet utgörs av ett 30-tal öar. Varför inte stanna till på någon av öarna, ta en fikapaus och förena det med ett dopp i Vänern?

Vänerfiske

Att fiska i Vänern är populärt och i Åmål finns alla förutsättningar för en härlig fiskeupplevelse. Ta med dig båten och kom eller fiska med någon av våra fiskeguider. Trollingfisket efter lax och öring har på kort tid blivit känt i sportfiskekretsar världen över.

Åmåls Gästhamn

Bara ett stenkast från den vackra stadskärnan med sina butiker, caféer och restauranger ligger Åmåls Gästhamn. 35 gästplatser och ett djup på 1,5 - 3 meter. Vatten, WC, dusch, tvättstuga, el, sophantering, diesel, tömning av toalettavfall och trailerramp.

Örnäs Camping

Längs ut på en udde i Vänern, i utkanten av Åmål ligger Örnäs Camping. Hit kommer sportfiskare från när och fjärran för att koppla av med sportfiske i Vänern. Campingen erbjuder fiskeanpassat boende i flera olika typer av stugor. Här finns rensbod, sjösättningsramp och parkering för båt och bil.