({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fotograf: Jarl Karlsson

Fest & Arrangemang

  • 07 apr, 2016

Planerar du en släktträff, bröllopsfest eller kanske bara ett större kalas? På Karlsborgs fästning finns många möjligheter i spännande historiska miljöer! Hyr våra konferenslokaler, eller varför inte den mäktiga Gravkaponjären – belägen inne i fästningens försvarsdelar. Hos oss kan du boka lokal, mat, boende, aktiviteter och mycket mer – allt på ett ställe!

Anläggningen

I anläggningen finns tillgång till flera mindre grupprum och en större sal med tillgång till projektorer, samt en foajé som rymmer större sällskap och passar bra för middagssittning eller andra tillställningar. Här kan du också hyra 3D-bion, som har 40 sittplatser och tillgång till projektor och ljudanläggning.

Till anläggningen hör också den mäktiga Gravkaponjären som erbjuder en helt unik miljö och finns belägen mitt i fästningens försvarsdelar - En festlokal som passar utmärkt för middagssittning eller fest.

Observera att hela anläggningen har serveringsrättigheter.

 

Aktiviteter

En släktträff, kalas eller annan tillställning kan alltid förgyllas med roliga aktiviteter – här kan du välja på flera!

Upplev fästningens intressanta historia i den Historiska Äventyrsturen, eller ta med familjen på en fartfylld jakt efter guldet i Jakten på den försvunna guldreserven. Du kan också passa på att besöka det välfyllda fästningsmuséet – som berättar allt värt att veta om fästningen och den militära verksamheten som genom åren bedrivits där. För de allra minsta finns Lilla Guldjakten, som är en spännande skattjakt där man får möjlighet att utforska fästningens område i lugn och ro.

För den som istället vill koppla av kan boka vår vedeldade flytbastu, som finns belägen ute på Vätterns klara vatten och rymmer upp till 20 personer.

 

Mat och boende

Vi utgår från dina önskemål och tar fram skräddarsydda alternativ!

 

Kontakta oss för mer information eller offertförfrågan.