({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

Karlsborgs fästning

Vad vill du uppleva på Karlsborgs fästning? Är det en spännande guidetur du är ute efter, eller är det miljön och byggnaderna som lockar? Vad det än är, är du välkommen att upptäcka allt som Karlsborgs fästning har att erbjuda! 

Boka spännande guideturer

Stadsvandring eller spännande äventyrstur, hur vill du upptäcka Karlsborgs fästning? Oavsett vilken guidetur du väljer så är det bästa sättet att upptäcka Karlsborgs fästning med guide. 

Museum i Karlsborg

Vill uppleva spännande historia, eller är du kanske mer av en nutidsmuseum typ? Oavsett vad du är ute efter finns här något för alla museumälskare. 

Sommaridyll & Brukshistoria

Forsvik är platsen med genuin charm. Gör ett besök på Forsviks bruk och ta del av industrihistorien eller ta en glass och titta på båtarna som tar sig igenom Göta kanals äldsta sluss. 

Göta Kanal

Det är inte konstigt att Göta kanal har blivit framröstat till årtusendets svenska byggnadsverk. Utmed kanalen finns otroligt mycket att uppleva för hela familjen. Välkommen att upptäcka Sveriges blå band du också!