({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Vandra i Karlsborg

I Karlsborgs kommun har vi hela 26 fantastiska vandringsleder, alla unika på sitt sätt. Här har vi samlat alla dessa vandringsleder till dig. Låt dig inspireras.

Vandringsleder i Tiveden

Letar du efter förstklassig vandring i trolsk natur? Då är det till Tiveden du ska styr skutan. Följ med på spännande vandring i den otrolig natur.

Vandringsleder i Granvik

Vacker natur och trolska utsikter. Är du ute efter Tiveden natur men vill hitta några dolda pärlor? Då är det Granvik du ska utgå ifrån.

Vandra med barn

Ta med familjen på ett äventyr ut i skog och mark. Välkommen att upptäcka våra barnvänliga vandringsleder runt om i Karlsborg. 

Ranger Trail

Ranger Trail leder dig rakt ut i vildmarken på Vaberget och in på en riktig berg- och dalbana. Du tar dig upp och ner på stigar på berget i en utmanande rundslinga. Letar du efter en riktigt utmaning? Då är Ranger trail leden för dig. 

Västra Vätterleden

Västra Vätterleden knyter ihop Bergslagsleden med Småland. Leden är cirka 175 km lång,från norr till söder. Den kommer från Tiveden i norr, passerar Göta Kanal och fortsätter genom skog parallellt med Vätterstranden och ger ibland fantastiska utsikter.