({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Overlay over image

    Välkommen till Skövde!

    Fotograf: Mårten Bergkvist

Sportlov i Skövde

Sportlovet närmar sig och Skövde är fullsmockat med vinteraktiviteter! Här finns något för hela familjen, allt från härlig skidåkning till Sveriges bästa äventyrsbad. På den här sidan har vi samlat allt för det perfekta sportlovet. Välkommen att fira sportlovet med oss!

Turistbyrån tipsar

Mysig vintergrillning, häftig soluppgång och isformationer som tagna från ett sagolandskap – vintern i Skövde bjuder på många guldkorn som kanske inte alltid är så lätta att hitta. Vi på Turistbyrån i Skövde har samlat våra bästa tips, så snöra på dig vinterkängorna, ta med dig någon du tycker om eller njut av ditt eget sällskap – för nu åker vi!

Vinter på Billingen

Berget Billingen är Skövdes största naturtillgång och ett riktigt vinterparadis! Träna upp dig inför Vasaloppet eller ta med dig familjen ut i skidspåren och njut av en härlig picknick i den vackra naturen. Här hittar du också skridskobana och skidbacke med fun park. För den som söker lite mer naturnära upplevelser finns grillplatser med vindskydd och möjlighet att pimpelfiska. Upplev Billingen du med!

Sveriges bästa äventyrsbad

Välkommen till Sveriges häftigaste och skönaste upplevelsebad! Kastar du dig gärna ut i vågorna och testar vattenrutschkanorna? Eller simmar du hellre lugnt i varma pooler och slappnar av på relaxavdelningen? Oavsett vilket hittar du alltid något som passar dig på Arena Skövde.

{{Name}}

Destination