({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Upplev Skövde!

Varmt välkommen till staden vid platåberget Billingen. I Skövde är det löjligt nära till både natur och stadskärna. En av många fördelar med en mellanstor stad mitt i ett storslaget landskap. Här, mellan Vänern och Vättern, kan du njuta av lokala matupplevelser, evenemang, kultur, historiska sevärdheter och såklart en och annan häftig naturupplevelse. Vi guidar dig till sevärdheterna och upplevelserna du inte får missa. Skövde är redo, är du?

        Ready set enjoy.svg

Tips på evenemang i Skövde

Skövde heart F3BC39.jpg Sommarspelningar

Vad vore sommaren utan skön livemusik, ljumna sommarkvällar och härligt häng på en uteservering? Här hittar du sommarens spelningar, konserter och festivaler i Skövde samlade på ett och samma ställe. Välj och vraka bland musik i alla dess former från stora scener och torg till barhäng, parker och innergårdar. Enjoy!

Tre tjejer hänger vid ett bord på Sommartorg .

Sommarlovet är räddat

Spendera sommarens lediga dagar med härligt häng på Sommartorg! Fram till den 18 augusti är Hertig Johans torg fyllt med härliga gratisaktiviteter för både stora och små. Vi ses på stan!

Cyklister som återhämtar sig efter att ha cyklat MTB på Billingen.

För somriga dagar

Sommaren i Skövde bjuder på en mängd roliga aktiviteter, sevärdheter, evenemang och trevliga besöksmål att uppleva på semestern. Kika in på vår sommarsida och låt dig inspireras!

 


Let's explore Skövde!

I Skövde hittar du spännande sevärdheter, fartfyllda aktiviteter och mysiga besöksmål - vi har samlat de mest populära upplevelserna tillsammans med de bästa guldkornen så att du enkelt kan planera vad du vill göra i Skövde.

Robot som vinkar.jpg

We are social

Vi finns såklart även i sociala medier där vi tipsar om kommande evenemang och sprider inspiration till härliga upplevelser. Följ oss i närmsta sociala kanal för att få upp Skövde i ditt flöde. 

heart mörkgrön.png

Upplev Skövde på Instagram

Upplev Skövde på Facebook

 


Upptäck mer att se och göra i Skaraborg

Bara en kort biltur från Skövde finns härliga kustområden, ännu mer spännande historia och vacker natur. Här hittar du kända pärlor och dolda skatter – upplev mer av Skaraborg!