({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Upplev Skövde!

Varmt välkommen till Skövde vid platåberget Billingen. Här, mellan Vänern och Vättern, kan du njuta av lokala matupplevelser, evenemang, kultur, historiska sevärdheter och friluftsliv.

I Skövde är det löjligt nära till både natur och stadskärna. En av många fördelar med en mellanstor stad mitt i ett storslaget landskap. Vi guidar dig till sevärdheterna och upplevelserna du inte får missa.

        Ready set enjoy.svg

Tips på evenemang i Skövde

3 platser för vårskriket

Släpp ut din inre Ronja Rövardotter bland vitsippor och körsbärsblom. Har du, precis som vi, vårkänslor som spritter i kroppen? Ut och njut i Skövdes vackra och varierande natur! Vi ger dig 3 tips på platser att möta våren, perfekta för en vandring med ett härligt vårskrik.

Fyra personer är ute och går längs en gräsväg

En vandringsled rikare

Skövde välkomnar ännu en led till vandringsfamiljen. Karlsforsrundan - en 4 kilometer lång runda som passar bra för en dagsutflykt i det vackra platåbergslandskapet.

Aktiva barn klättrar hos Upzone

Skövde Bucketlist

Vi har samlat våra favoritupplevelser och gjort en bucketlist. Aktiviteter att bocka av när du besöker Skövde, året runt. Börja redan idag och inspireras till nya upplevelser!

 


Let's explore Skövde!

I Skövde hittar du spännande sevärdheter, fartfyllda aktiviteter och mysiga besöksmål - vi har samlat de mest populära upplevelserna tillsammans med de bästa guldkornen så att du enkelt kan planera vad du vill göra i Skövde.

Robot som vinkar.jpg

We are social

Vi finns såklart även i sociala medier där vi tipsar om kommande evenemang och sprider inspiration till härliga upplevelser. Följ oss i närmsta sociala kanal för att få upp Skövde i ditt flöde. 

heart mörkgrön.png

Upplev Skövde på Instagram

Upplev Skövde på Facebook

 


Upptäck mer att se och göra i Skaraborg

Bara en kort biltur från Skövde finns härliga kustområden, ännu mer spännande historia och vacker natur. Här hittar du kända pärlor och dolda skatter – upplev mer av Skaraborg!