({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Upplev Skövde!

Varmt välkommen till staden vid platåberget Billingen. I Skövde är det löjligt nära till både natur och stadskärna. En av många fördelar med en mellanstor stad mitt i ett storslaget landskap. Här, mellan Vänern och Vättern, kan du njuta av lokala matupplevelser, evenemang, kultur, historiska sevärdheter och såklart en och annan häftig naturupplevelse. Vi guidar dig till sevärdheterna och upplevelserna du inte får missa. Skövde är redo, är du?

        Ready set enjoy.svg

Tips på evenemang i Skövde

Snart dags för Sommartorg

Nu är det inte långt kvar till ännu en skön sommar med Sommartorg! Mellan den 7 juni till 18 augusti fylls Hertig Johans torg med härliga gratisaktiviteter för stora och små. Roliga aktiviteter för lediga dagar. Med andra ord är sommarlovet räddat.

Vi ses på stan!

Grupp av människor som cyklar MTB på Billingen.

Nya mtb-leder på Billingen

Billingen växlar upp och trampar vidare. Nu invigs de nya mtb-lederna på berget. Välkommen ut i skogen du med!

Bockaskedeåsen

Guide till vårens aktiviteter

Njut av tiden mellan hägg och syrén. Vi guidar dig till vårens aktiviteter. 

 


Let's explore Skövde!

I Skövde hittar du spännande sevärdheter, fartfyllda aktiviteter och mysiga besöksmål - vi har samlat de mest populära upplevelserna tillsammans med de bästa guldkornen så att du enkelt kan planera vad du vill göra i Skövde.

Robot som vinkar.jpg

We are social

Vi finns såklart även i sociala medier där vi tipsar om kommande evenemang och sprider inspiration till härliga upplevelser. Följ oss i närmsta sociala kanal för att få upp Skövde i ditt flöde. 

heart mörkgrön.png

Upplev Skövde på Instagram

Upplev Skövde på Facebook

 


Upptäck mer att se och göra i Skaraborg

Bara en kort biltur från Skövde finns härliga kustområden, ännu mer spännande historia och vacker natur. Här hittar du kända pärlor och dolda skatter – upplev mer av Skaraborg!