({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Forsvik, Forsviks Bruk

Fotograf: Johanna Asplund

Turist- & besöksvärd på Visit Karlsborg

Vill du jobba på Skaraborgs finaste plats med ett gäng härliga kollegor? Då har du hittat rätt! Vi på Visit Karlsborg bedriver Info-Center Karlsborg, som är en mötes- och informationsplats för alla som besöker Karlsborg, turister som invånare. Vi bedriver också guideverksamhet på Karlsborgs Fästning, vilket är väldigt populärt och spännande! Är det dig vi söker?

Turist- & besöksvärd

Som turist- & besöksvärd hos oss jobbar du dagligen med att bemöta besökare och hjälpa dem med frågor kring allting som rör Karlsborg. Därav kan det vara meriterande att ha lokalkännedom om Karlsborg. Som värd hos oss bemannar du både Infocenter vid Göta Kanal (Storgatan 65) och biljettkassan för våra guideturer på Karlsborgs Fästning (Ankarvägen 1). Du får även vara med på olika evenemang som sker runt om i Karlsborg, som Nationaldagen, Diggiloo, Bondens Marknad m.m. Vi lägger stor vikt i social kompetens och förmåga att lösa problem. Meriterande språkkunskaper är Svenska och Engelska, men om du kan flera språk så är detta givetvis välkommet och en fördel, då vi ofta bemöter besökare från olika länder.

Hos oss är det alltid högt tempo under sommaren, och varje dag ser annorlunda ut. Detta är en arbetsplats där du kommer utvecklas. Innan säsongen startar genomgår du olika utbildningar och du kommer vara en del av roliga träffar under hela säsongen. Hos oss kommer du också att lära dig hur viktigt det är att samarbeta i grupp. I arbetet förekommer kassahantering, stängning & öppning av lokaler, hantering av bokningssystem, svara i telefon och mail samt vara en representant för Karlsborg. Vi ser helst att du som ansöker är över 15 år.

Hos oss kommer du lära dig mycket om värdskap och om eget ansvar. Som en del av vårt gäng kommer du vara starkt välkommen och vi ser fram emot din ansökan!

ANSÖK TILL TURIST- & BESÖKSVÄRD

Du kan alltid maila info@karlsborg.se eller ringa oss om du har några frågor på 0505 - 173 50! Vi ser fram emot att få träffa dig!