({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: © Karlsborgsturism

Praktik hos Visit Karlsborg

  • Siri Björk

Hej jag heter Siri och jag är en elev på Carl Johanskolan i Karlsborg. Jag har haft förmånen att vara praktikant hos Visit Karlsborg en vecka i slutet av oktober, och nu skulle jag gärna dela mina upplevelser och insikter med er. Under min tid här fick jag möjlighet att djupintervjua representanter från tre olika generationer i Karlsborgs kommun. Jag ställde frågor om vad de saknar i kommunen och hur de hittar information om aktiviteter och evenemang som erbjuds. Det var en otroligt lärorik och givande uppgift, och jag är tacksam över att ha haft chansen att bidra till att förstå och förbättra kommunens kvalitet.

En öppen dialog är nyckeln

Det första som slog mig var den starka gemenskapen i Karlsborg. Genom att samtala med olika generationer insåg jag hur viktig den öppna dialogen är för att förstå och tillgodose invånarnas behov. Människorna här är passionerade om sin kommun och delar gärna sina tankar och idéer.

Oavsett ålder vill invånarna ha en lättillgänglig plattform där de kan hitta information om evenemang, aktiviteter och nyheter. Genom svaren jag har fått så visar det på att Karlsborg har en bra kommunikation genom Visit Karlsborg plattformar, hemsida och sociala medier.

Visit Karlsborg som en källa till information

Jag är glad över att kunna berätta att Visit Karlsborg redan spelar en viktig roll i att främja kommunen och dess evenemang. Under min praktik insåg jag att Visit Karlsborg har potentialen att bli den centrala informationskällan för både invånare och besökare. Jag hoppas att mina insikter kan hjälpa till att stärka denna roll ännu mer.

Tack till Visit Karlsborg för den fantastiska möjligheten att vara en del av ert team för en vecka. Jag ser fram emot att se hur kommunen fortsätter att utvecklas och tror på en ljus framtid för Karlsborg!

Låt oss tillsammans göra Karlsborg ännu bättre.