({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Somriga utomhusspelningar

I sommar gästas vi av flera blomstrande svenska artiser. Bland annat kommer du kunna höra Felicia Takman, Imenella och succéduon Medina live i Mark.

Först ut i vår musiksommar är det drogfria arrangemanget Mingla i Mark. Eventet utspelar sig på Mor Kerstins tog i Kinna den 10 juni. På scen kommer Felicia Takman och Imenella att uppträda live, samt vår lokala talang Saga Ludvigsson som bland annat gjort succé i tv-programmet Talang. På Café Skrädderiets scen kommer bland annat lokala förmågor och singer-song-writerartister att spela samma kväll.

Felica Takman

Felicia Takman skriver personlig pop på svenska där texterna är en stor del av hennes artisteri. De i sin tur präglas av efterfestromantik med lekfulla iakttagelser där hon tonsätter det som annars hade passerat som vardagliga bagateller. 

2022 blev Felicia Takman nominerad till ”Årets nykomling” i Grammisgalan och med ännu en ny hitsingel i bagaget, ”Aldrig säga aldrig”, har denna popsaga bara börjat.

Fredagen den 10 juni uppträder Felicia Takman live i Kinna på det drogfria arrangemanget Mingla i Mark.

Imenella

2018 slår Imenella ner i Sveriges musikvärld med den stenhårda ”Moves”. Innan dess hade hon redan en karriär som professionell dansare, framförallt inom dancehall, och har turnerat världen över samt koreograferat andra svenska stjärnor som Linda Pira.

Hitsen ”Chagga”, ”Fantasifull”, ”Badman flow” följer och EP:n ”TRO”. Hon vinner en Grammis, Årets Nykomling 2019.

Fredagen den 10 juni uppträder Imenella live i Kinna på det drogfria arrangemanget Mingla i Mark.

Saga Ludvigsson

Stjärnskottet Saga Ludvigsson har redan gjort stor succé i tv-programmet Talang år 2019 där hon kom hela vägen till final. Det blev ingen vinst då, men det blev det däremot i år när Saga återigen tävlade. Den här gången i den lokala finalen av Sveriges Radios stora musiktävling P4 Nästa med låten "Lost" – en emotionell poplåt om att känna sig vilse i livet. 

Fredagen den 10 juni uppträder Saga Ludvigsson live i Kinna på det drogfria arrangemanget Mingla i Mark.

Björn Rosenström

Vad vore en sommar utan Björn Rosenström på Lygnevi Loge? För tråkig! Äntligen återuppstår en klassisk tradition och Björn och "Det jävla bandet" återvänder till Lygnevi.

Björn är juristen som sadlade om till artist efter att han släppt det egenhändigt hopsnickrade albumet "Låtar som är sådär..." – ett numera kultförklarat album med låtar som "Lennart", "Ragnar" och "Gunilla".

Lördagen den 11 juni kan du sjunga med i hans roliga sångtexter när han uppträder live på Lygnevi Loge i Sätila. Det lär bli ett rejält party!

Medina

Medina var 00-talets mest älskade hiphopduo som skapade en helt egen musikgenre, Haffla music. Deras stora genombrott var 2012 med låten "Där palmerna bor". I dag är de aktuella med låten "In i dimman" som de gick till final med i årets melodifestival.

Fredagen den 1 juli uppträde succéduon live på café Skrädderiet i Kinna.