({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Träna i Mark

För dig som vill träna finns flera moderna och populära gym- och sportanläggningar i Mark. Flera av dom är öppna dygnet runt. För dig som ska besöka Mark och vill bo på hotell finns det flera anläggningar som erbjuder tillgång till gym och träning när du övernattar hos dem.

Utomhusgym hos Två Skyttlar

I vårt unika utegym finns bland annat monkeybars, battleropes, välta däck, släggor, trx -band och romerska ringar. Man också kan boka träningstid tillsammans med PT. Föredrar du att träna inomhus finns även detta att tillgå med fria vikter, löpband, crosstrainer, roddmaskin.

Friskis & Svettis

Friskis & Svettis finns för att ge alla som vill möjlighet att hitta sin egen lust till rörelse. Vi vet att om träning ska bli av måste den vara kul. Och vi vet att rörelseglädje är personlig. Därför är vår träning på många olika sätt. Vår 2000 m2 stora lokal i Kinna ligger i markplan och gör den lätt för alla att nå.

Kungsfors Fitness Center

Vårt moderna gym ligger centralt mitt i Skene, i Kungsfors Köpcenter med gångavstånd till buss och tåg. Anläggningen har stora och ljusa utrymmen med moderna träningsredskap och ett stort utbud av olika träningspass.

Nordic Wellness Kinna

Hälsostudion startade i Kinna 1995 och har sedan dess haft en omfattande verksamhet. 2016 gick man in i Nordic Wellness, vars starka varumärke inom friskvård i hela Sverige också har skapat nya möjligheter för anläggningen i Kinna.

Hälsohuset & Hälsoboxen

Hälsohuset är en komplett anläggning med både gruppträning och gym. I gymmet hittar du moderna träningsredskap och både fasta maskiner och fria vikter. För att utöka träningsutbudet ytterligare i Sätila öppnades Hälsoboxen för fyra år sedan.

Corpus Friskvårdscenter

Vi driver en hälsoklubb som erbjuder olika moderna program – allt för att just du ska få de rätta förutsättningarna till ett liv med mycket glädje. Grunden till bra hälsa ligger i regelbunden och varierad träning samt att ha en positiv inställning till livet, goda matvanor och få tillräckligt med återhämtning.