({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Gert Olsson

Upplev Mark med äventyrliga paketlösningar

I Mark finns något för alla, oavsett om du behöver en paus eller letar efter högre puls. Här kan du ta det lugnt och bara njuta av vacker natur och rofyllda omgivningar, eller så testar du någon av alla fartfyllda aktiviteter som finns trakten. Här hittar du våra aktuella paket och erbjudanden som passar precis lika bra för dig som bor i Mark, som för dig som är här på besök.

Skräddarsydda golfpaket

Lydde Gård ligger precis bredvid Marks Golfklubb och tillsammans erbjuder vi kompletta golf-upplevelser med övernattning, frukost, greenfee, lunch och middag. Ni bor i något av Lydde Gårds vackra rum, endast några hundra meter från första tee. Frukost serveras i Lydde Gårds 1800-tals matsal och lunch avnjuts på golfrestaurangen Valla.

Vandra med varandra

Att vandra är uppbyggande för kroppen och rekreation för själen. I närheten av Två Skyttlar finns många vackra vandringsleder. Ta en kort tur i vårt kulturreservat Ramsholmen, eller en längre runda runt Dräggsjön. Eller varför inte vandra en heldag längst den vackra Kurirleden. Att sedan få njuta av en god middag och sova i en ljuvlig säng, då tar du hand om dig själv på bästa sätt.

Vandra med barn

Ta med dig familjen och åk till oss på Två skyttlar för att vandra och mysa! Vi har packat ryggsäckar med bland annat härbakad fika, varm choklad, pannkakssmet och pinnbrödsdeg. I närheten finns en vandringsslinga på 3 km som passar små som lite större barn. Väl tillbaka hos oss checkar ni in på ett mysigt familjerum. Njut av bad i badtunna och en trerätters middag.

Vinterbad i countryside-miljö

Boka in en minisemester i vintrig countryside miljö. Vi erbjuder ett lite kyligare hotellpaket med vinterbad, sjö bastu och övernattning. Vårt vinterbadspaket innehåller boende i ett av våra charmiga dubbelrum. sjöbastu & badtunnor, 3-rätters middag och vår härliga härgjorda frukost. Välkommen på en uppfriskande weekend.

Goldrunda med guldkant

På Marks golfklubb möts du av en naturskön, kuperad parkbana med golfglädje och härlig stämning. Här finns arton underbara och utmanande hål med uppfriskande variation för dig och dina vänner. Efter golfrundan checkar ni in på Två Skyttlar för härlig övernattning och god mat.