({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Smaka på Mark 13-14 september

Ta med familj och vänner och delta i en helg fylld av matglädje och upptäcktsfärder i Marks fantastiska matutbud. 

På Mor Kerstins torg väntar ett brett urval av lokala restauranger och caféer som stoltserar med smakprover av sina finaste rätter. Här får du möjligheten att utforska och njuta av den maten vår region har att erbjuda. Från streetfood och traditionell svensk husmanskost till indisk curry, allt tillagat med kärlek och passion.

Parallellt hålls en salumarknad på Sätraplan, där du kan köpa lokalproducerade och förädlade matvaror direkt från producenterna. Upptäck ett brett sortiment av ostar, charkuterier, bröd, grönsaker, sylt, honung och mycket mer. Detta är en utmärkt möjlighet att fylla skafferiet med högkvalitativa, närproducerade produkter och samtidigt stödja våra lokala bönder och matproducenter.

Ta tillfället i akt att besöka olika restauranger, caféer och matproducenter runt om i Mark för att verkligen uppleva smakpaletten i Mark. Varje deltagande restaurang och café har skapat en speciell meny som framhäver det bästa av deras kök. Passa på att prova nya rätter, njuta av säsongsbetonade ingredienser och hitta nya favoriter. Oavsett om du föredrar en avslappnad fika, en lyxig middag eller vill handla med något gott hem, finns något för alla smaklökar.

Kom och Smaka på Mark!

Program för Smaka på Mark

Varmt välkommen till Smaka på Mark. Under två dagar kan du njuta av god mat i olika former från lokala restauranger, caféer och matproducenter.

Restauranger och caféer på Mor Kerstins Torg i Kinna

Här kan du läsa om alla restauranger och caféer som kommer att finnas på mattorget på Mor Kerstins Torg i Kinna. Välkomma till Smaka på Mark.

Handla lokala delikatesser på Sätraplan i Kinna

Det är en utmärkt möjlighet att fylla på skafferiet med högkvalitativa, närproducerade produkter och samtidigt stötta våra lokala bönder och matproducenter.

Restauranger, caféer och matproducenter runt om i Mark

Ta chansen att besöka flera olika restauranger, caféer och matproducenter runt om i hela Mark för att verkligen få en smak av hela Mark.